Antony del av en plan som skal gi Manchester United 100 millioner pund i salgsinntekter

0
791
Setter seg sammen på flyet til "Ronaldo-ligaen"? (foto: antony, x)

Da Ole Gunnar Solskjær var på vakt hos United, vurderte klubbens speidere Antony til markedsverdi 25 millioner euro. Erik ten Hag skulle og måtte ha med seg Ajax-vingen da nederlenderen signerte for Manchester United, dette kostet klubben 95 millioner euro+. Fortsatt uten scoringer etter 22 kamper på banen denne sesongen og totalt 8 mål forrige sesong, er det garantert United ikke får tilbake investeringen ved et salg, men ifølge Evening Standard gjøres det klar en plan som skal redusere tapet mest mulig med kjøpere som ikke ser ut til å bry seg så mye om overpris.

Det er ikke noe nytt at United-spillere linkes til saudiarabiske klubber, men nå melder The Evening Standard at United-ledelsen har satt strek under tre navn som ved salg skal bringe totalt 100 millioner pund tilbake til klubben før neste sesong.

LES: Avslår vilt Chelsea-bud på 85 millioner euro

Det engelske mediet hevder det dreier seg om Jadon Sancho, Antony og Casemiro. De to første svindyre investeringer som ikke har gitt avkastning på kamparenaen, den siste på naturlig exit etter å «ha nådd en topp».

F7: Tidligere Manchester United-spiller har tatt reisen fra karriere-kjelleren til toppetasjen i løpet av seks måneder!

Da får vi se hvor tente unggutta Sancho og Antony er på å bli sendt til «Ronaldo-ligaen».

No posts to display