Gianluigi Donnarumma enig med Manchester United

0
971
Gianluigi Donnarumma

Paul Scholes satte ord på det etter Newcastle-kampen. Det er et problem når United-spillerne stiller seg spørsmålet: Tar du denne, David? Nå befinner United seg på andreplass i Premier League – med spanjolen mellom stengene i 23 av 25 kamper – så helt krise kan det ikke være. For Scholes blir dette spørsmålet om å ha keeperne mellom stengene som sikrer titlene.

Spanske Todo Fichajes slenger rundt seg med rykter av ymse kvalitet, denne gangen hevder de at United allerede har blitt enig med AC Milans Gianluigi Donnarumma om de personlige betingelsene for en signering.

Les: Alle overganger for Manchester United i vintervinduet

21-åringen har ifølge spanske AS klubber som Juventus, Bayern München og PSG utenfor døra, men skal vi tro Todo Fichajes, har United allerede begynt å re opp en seng til italieneren i Manchester.

Det som gjør det hele mer realistisk, er for det første at keepersituasjonen med De Gea/Henderson er langt fra optimal, der kronprins Henderson tripper utålmodig for å komme inn i Premier League – mens De Gea fomler. For det andre kan Donnarumma gå på free transfer til sommeren, noe som har tillatt 21-åringen å forhandle med andre klubber siden januar.

Donnarumma har utrolige 233 førstelagskamper for AC Milan bak seg, og er ifølge Todo Fichajes fristet til Manchester som verdens best betalt keeper.

Okay…?

Vi klarer ikke helt å putte dette i rubbish-boksen. Dean Henderson og Donnarumma som sammen løfter United de kommende årene høre unektelig spennende ut.

Les på Sporten: Det er tydeligvis noe som frister mer enn Real Madrid

No posts to display