Gir ikke opp jakten på Joshua King

0
622
Joshua King

I sommer kom West Ham med et bud på Joshua King på 15 millioner pund, et bud som av en ble avvist av Bournemouth på grunn av ønske om en rask retur til Premier League. – Nå er anledningen for manager bedre David Moyes for nå kan dialogen gjøres direkte med den norske angrepsspilleren.

Den nederlandske klubben Ajax satte nasjonal kjøpsrekord da de hentet franske Sébastien Haller tidligere i dag fra West Ham. – Premier League klubben på sin side satte klubbrekord da de i 2019 hentet han fra Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt.

Les: Rekord-signering forlater Premier League

West Ham fikk ikke tilbake sin investering på nesten 500 millioner kroner, de må nøye seg med halvparten. Sébastien Haller har ikke funnet seg til rette i England og har siden ankomsten bare scoret 14 mål.

West Ham trenger en målscorer og BBC melder at Joshua King befinner seg høyt oppe på den lista. West Ham manager David Moyes kom inn som manager for Manchester United sommeren 2013 bare måneder etter Joshua King gikk fra klubbens U23 lag i en overgang til Blackburn. – Både Moyes og King har ved flere anledninger snakker om at det var en tabbe, King burde fått sjansen på Old Trafford.

Les på Sporten: Mourinho og Tottenham har funnet en ny dansk makker til Kane

David Moyes har fått med seg, som mange andre at Joshua King sin kontrakt med Bournemouth går ut til sommeren, med mindre de klarer å kjempe seg tilbake i Premier League er det ingen sjanse for en forlengelse av kontrakten.

I sommer kom West Ham med et bud på Joshua King på 15 millioner pund, et bud som av en ble avvist av Bournemouth på grunn av ønske om en rask retur til Premier League.

Les på F7: Lionel Messi har brukt 80 millioner på et krypinn i Miami

No posts to display