Mauricio Pochettino løser Manchester United sitt Paul Pogba problem

0
596
Paul Pogba og støttekontakt

Man skulle tro at tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino har fått med seg alle problemer som Manchester United sitt dyreste kjøp gjennom tidene Paul Pogba har skapt og nå som han har alle pengene i verden ville styrt unna.

Den argentinske manageren har pengesekken til Paris Saint-Germain til rådighet og dermed starter ryktene å svirre. – Så langt har vi hørt at Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Christian Eriksen og Sergio Agüero er på vei, men vi skal innrømme vi er litt overrasket over det Daily Star skriver. «Mauricio Pochettino har et veldig godt øye til Paul Pogba og at hans største ønske er å hente han i sommer».

Les: Rekord-signering forlater Premier League

Manchester United er selvsagt klare for å selge Paul Pogba og skulle det bli en budkrig er det enda bedre! – Juventus og Real Madrid har i flere år vært på kjøpersiden uten å få ut den berømte fingeren. Uansett om det blir en overgang til den franske hovedstaden, vil interessen presse de andre til å gjøre noe.

Hvis vi i Sporten skal prøve å rasjonalisere Mauricio Pochettino sitt ønske må det være han tror at Paul Pogba, som er genial på det franske landslaget, vil blomstre opp sammen med flere av sine kollegaer og landsmenn.

Les på F7: Britney Spears første mann var med på Donald Trump sitt kuppforsøk

No posts to display