Grinete Mudryk vedder 10 000 pund på at han er bedre enn sytende Chelsea-supporter

0
347
Mykhailo Mudryk står klar i fotballsmuget for å møte Chelsea-supporteren. (foto: Chelsea, x)

En Premier League-spiller skal være temmelig hardhudet for å komme seg gjennom arbeidsuken. På kamparenaen er motstandernes supportere ute etter å trykke på knappen som irriterer og stjeler fokus, ved motgang sørger klubbens egne supportere for å stå for en strøm av negative meldinger. Noen ganger renner det over for spillerne, når svaret på kritikk fra supporterne kommer på sosiale medier, ender det sjelden bra.

Okay, han er 23-år ung og gikk fra å være en av de mest ettertraktede vingene på markedet i 2022 til å få kjeft fra supportere gjennom det siste året. Forrige uke kommenterte Pochettino tørt at Mudryk fortsatt må skjønne at det dreier seg om lagspill og ikke tennis. På søndag skulle Mudryk og Chelsea vise seg frem foran egne supportere på Stamford Bridge. Wolverhampton var en fullt overkommelig motstander, supporterne så frem til endelig å få noe å juble over. Nitten minutter inn i kampen ristet tribunene etter Chelsea-scoring. Noen og sytti minutter senere gikk Chelsea-supporterne lamslått hjem til søndagsmiddagen.

LES: Har Icardi og Zaha – I løpet av de kommende dagene skal Galatasaray skaffe seg Manchester United-stjerne

2-4 seier til Wolverhampton sto det på måltavla da Stamford Bridge stengte portene, etter kampen kunne en haug Chelsea-supportere ikke holde seg borte fra sosiale medier.

-Det er ikke godt nok. Noe må skje. Kanskje du bør trene mer en-mot-en. Hver gang du spiller, har vi en spiiller mindre (på banen), kom det fra en av Chelsea-supporterne.

Meldingen var rettet mot Mykhailo Mudryk.

LES: CaughtOffside: Manchester United er i kontakt med Antonio Conte og Julen Lopetegui

Det er ikke noe nytt at nederlag får supportere til å smøre sin misnøye utover sosiale medier, men det er mindre vanlig at spillerne svarer.

-Kom og spill en-mot-en. La oss spille om 10 000 pund, svarte Mudryk Chelsea-supporteren.

Vi skjønner frustrasjonen til 23-åringen, men noen hos Chelsea bør ta seg tid til å guide Mudryk litt bedre. Det tar seg ikke spesielt bra ut når du er kjøpt inn for rundt 90 millioner pund, innkasserer rundt to millioner kroner i ukelønn, for så å forsvare seg med at du kan rundspille en av Chelsea-supporterne, som i tillegg trolig bruker et halvt år for å tjene opp til potten…

Crystal Palace – Chelsea

No posts to display