Liverpool anser Barcelona-duo som mulige erstattere for Mohamed Salah

0
1339
Mohamed Salah

Bare for å ha sagt det med en eneste gang, den legendariske vingen Mohamed Salah har nylig gått inn i de siste 18 månedene på kontrakten sin på Anfield, det er foreløpig uklart om avtalen vil bli forlenget.

Det har lenge vært snakk om en gigantovergang med fantasilønn til den egyptiske stjernen for en overgang til Saudi-Arabia. Utsiktene til milliardlønnn har sendt Salah i tenkeboksen, det samme har manager Jürgen Klopp sin annonserte exit etter sesongen gjort.

Lettere å si ja takk til millardlønn nå!

Les på Sporten: CaughtOffside: Manchester United er i kontakt med Antonio Conte og Julen Lopetegui

Utsiktene til en forlengelse for Mohamed Salah var mye bedre før Klopp fortalte verden den snart var slutt. – Den tyske manageren var en viktig grunn til Salah sin suksess og noe som binner han til Anfield.

Liverpool kan ikke ta sjansen på at de står der uten erstatter hvis et salg er uunngåelig og de anser angivelig Barcelona-duoen Ansu Fati og Raphinha som potensielle erstattere for Mohamed Salah.

Liverpool og Salah har avgjørelser å ta.

Gitt Salahs verdi og kjente interesse fra Saudi Pro League, vil ikke Premier League-lederne risikere at den egyptiske landslagsspilleren drar på gratis i 2025.

Eventuelle penger som genereres fra et salg ville være nødvendig for å finne et passende alternativ til en spiller som bidro med 14 mål og åtte assist fra 20 ligakamper i løpet av 2023-24.

Ifølge spanske medier, er Fati og Raphinha hver på Liverpools radar foran Salahs potensielle exit.

Les: Grinete Mudryk vedder 10 000 pund på at han er bedre enn sytende Chelsea-supporter

Begge spillerne har Premier League-erfaring under beltet, mer nylig Fati som tilbringer et sesonglangt lån hos Brighton & Hove Albion. Skader har forstyrret 21-åringens tid på Amex Stadium, men fire mål og en assist har fortsatt kommet fra syv starter og åtte innbytteruttak i alle konkurranser.

I mellomtiden har Raphinha falt ned på prioriteringslista i Barcelona, selv om han fortsatt har 15 starter og åtte kamper til i La Liga og Champions League-oppgjørene.

Tre mål og seks målgivende pasninger har blitt registrert under disse kampene, men Barcelonas tjenestemenn ser på den brasilianske landslagsspilleren som en spiller som er tilgjengelig for overgang når de forsøker å øke sin dårlige FFP-posisjon.

Det samme gjelder Fati, som nektet å vurdere et permanent bytte bort fra Camp Nou i sommer, og sannsynligheten er at Barcelona vil beordre minst 50 millioner pund for hver spiller.

Selv om klubbene er klar over Barcelonas behov for å selge, forblir hver spiller på en kontrakt til 2027, noe som holder Barcelona i en relativt sterk posisjon til å kreve prisantydning.

Les på F7: 40 000 betalte dyre dommer – fikk oppleve verdens beste fotballspiller sitte stille på en benk

No posts to display