Vil skape en vanvittig angrepstrio med Phil Foden, Erling Braut Haaland og Sávio

0
748
Phil Foden

Etter gårsdagens 1 – 3 seier over Brentford knappet Manchester City inn på Liverpool sin ledelse i Premier League. Liverpool leder fortsatt etter 1 – 3 tapet i knokkelkampen mot Arsenal. Liverpool har 51.poeng mens både Manchester City og Arsenal ligger to poeng bak.

Manchester City manager Pep Guardiola fortsetter neste sesong i motsetning til Liverpool manager Jürgen Klopp. – Det vil skape et vakuum på Anfeild som de himmelblå tenker å utnytte med å være overveldende sterke neste sesong.

Les på Popidol: «Jeg tror Ryan Reynolds og Hugh Jackman er i ferd med å redde hele Marvel-universet»

Vil skape en vanvittig angrepstrio med å hente inn spiller fra Girona!

Girona er denne sesongens store overraskelse i La Liga. Manager Miguel Ángel Sánchez Muñoz eller Michel blant venner mener at også de skal være et flaggskip hos City Football Group og sees på med samme øyne som Manchester City.

Girona kjemper helt i toppen av La Liga og selv om de har måttet se Real Madrid gå forbi med to poeng har de ligget mesteparten av sesongen på førsteplass og girer opp så mye som mulig for å gå for gull.

Les: Kylian Mbappe overgang til Real Madrid treffer en gigantisk fartsdump

Det sier noe om styrkeforholdet når vi ser at Real Madrid i sommer og vinter totalt har kjøpt spillere for 129,5 millioner euro og solgt for 7 millioner. – Tilsvarende tall for Girona er 22,25 millioner euro i kjøp og 17,9 millioner euro i salg. (Manchester City har kjøpt for 255,6 millioner euro)

Michel har vært i kontakt med City Football Group og tryglet om at Girona skulle få kjøpe Sávio Moreira de Oliveira, eller Sávio som det står på drakta eller i det miste ha han i en sesong til.

Franske Troyes som også eies av City Football Group ble enig med Girona om en låneavtale før sesongen for den 19 år gamle brasilianske venstrevingen. Troyes som spiller i Ligue 2 kunne ikke lenger tilby spill på det nivået et talent av Sávio sin klasse krever.

Michel er ventet å overta Manchester City den dagen Pep Guardiola går videre, i mellomtiden kjemper han for Girona med nebb og klør.

Sky Sports melder at Manchester City har bestemt seg for å hente Girona-stjernen denne sommeren og skape en vanvittig angrepstrio med Phil Foden på høyresiden, Erling Braut Haaland i midten og Sávio til venstre. – Det er vanskelig å argumentere mot den planen, spesielt etter gårsdagens hat-trick fra Phil Foden.

Manchester City sitter på alle sider av bordet, men må fortsatt skrive avtaler, de siste detaljene for overføringen faller på plass nå, og derfor kan alle nødvendige dokumenter signeres i løpet av de kommende dagen.

Ifølge Romano skal den 19 år gamle kantspilleren også ha hatt interesse fra både Tyskland og andre klubber i Premier League, men Det er City som bestemmer.

Denne sesongen har Savio sju mål og sju målgivende pasninger på 27 kamper for Girona.

Les: Liverpool anser Barcelona-duo som mulige erstattere for Mohamed Salah

No posts to display