Det jobbes intenst videre med Christian Eriksen-signering

0
1287
Christian Eriksen på vei ut? (foto Manchester United, x)

Før forrige sesong hentet Manchester United inn Christian Eriksen. Dansken kom med free agent-status og en pacemaker som hadde vist gjorde jobben for å holde tempoet i Premier League i Brentford-drakta. Første halvdel av sesong i United-drakt var mer enn godkjent, men mye ble ødelagt da Andy Carroll taklet dansken ut i et lengre skadefravær. Etter dette har vi sett mindre av det briljante fra 31-åringen. Om noen dager kan Eriksens dager på Old Trafford være over.

Med Casemiro og Kobbie Mainoo som førstevalgene på den sentrale midtbanen og Scott McTominay for tiden i posisjon som førstereserve, er de sterke ryktene fra Tyrkia verdt å ta med seg. Christian Eriksen har et EM-sluttspill han trenger å spille seg klar til, med 2 av 3 Premier League-kamper etter nyttår på benken, kan det bli en lite optimal EM-oppkjøring.

LES: Grinete Mudryk vedder 10 000 pund på at han er bedre enn sytende Chelsea-supporter

Erik ten Hag har også Sofyan Amrabat og en Mason Mount på vei tilbake fra skade som alternativer, de siste dagene har ulike tyrkiske medier skreket høyt om at Galatasaray jobber hardt for å signere den danske playmakeren før overgangsvinduet stenger, 9. februar.

Tyrkiske Fotomac hevder det har pågått «hemmelige samtaler». Eriksen har kontrakt med United ut 2025, ifølge det tyrkiske mediet er det snakk om leie med opsjon på kjøp. Går ikke overgangen gjennom, hevder Fotomac partene vil gi hverandre et løfte om gå opp samme løype ved sesongslutt.

SPORTEN: Premier League-keeper sørger for at Ten Hag skal slite hardt med å forsvare sin favoritt Antony

Eriksens alder, posisjon i United-troppen, nye eiere inne i klubben og et EM-sluttspill som kan bli et av danskens siste mesterskap, taler om at dette kan skje.

No posts to display