Liverpool har tatt første kontakt med favoritten til å erstatte Mester Klopp

0
613
Noen må hoppe etter Jürgen Klopp. (foto: Liverpool, x)

Liverpool-eierne fikk beskjed i november, vi andre i januar. Jürgen Klopp trer av etter sesongen, for klubben er det knapt tiden og veien før nytt trenerteam og sportslig ledelse skal være på plass for å forberede neste sesong. Det kommer derfor ikke som noen overraskelse at samtaler med den kanskje største kandidaten er i gang.

En epoke er snart over for Liverpool, manager Jürgen Klopp slutter etter sesongen, og dermed sendes den engelske storklubben ut på jakt etter en verdig arvtager.

LES: Det jobbes intenst videre med Christian Eriksen-signering

De som nevnes oftest er Bayer Leverkusens Xabi Alonso, Brighton & Hove Albions Roberto De Zerbi og Sportings Ruben Amorim. – Den spanske manageren som har suksess i Bundesliga i sin første managerjobb har en velfortjent legendestatus som spiller etter å ha vært sentral for Liverpool, Real Madrid og Bayern München (Som også diskuterer Xabi Alonso som en erstatter for kjedelige Thomas Tuchel)

Foot Marcato skriver at Liverpool har tatt en første kontakt med Alonso for å høre om det i det hele tatt er av interesse. Tidligere har 42- åringen uttalt at han vil ha fokus på Bayer Leverkusen og ikke diskutere med noen om noe før årets sesong er over. Bayer Leverkusen har en reell sjanse for å bli Bundesligamestre for første gang i sin 119 år gamle historie.

SPORTEN: Oscar Bobb står nå offisielt med den råeste scoringen hos verdens beste klubb

Alonso var Liverpool-spiller mellom 2004 og 2009, og har siden oktober 2022 vært manager i Leverkusen med kontrakt frem til sommeren 2026.

Liverpool – Burnley

No posts to display