Har Icardi og Zaha – I løpet av de kommende dagene skal Galatasaray skaffe seg Manchester United-stjerne

0
378
Icardi, da tok imot hyllest på Old Trafford. (foto: gala, x)

Forrige sommer hentet Galatasaray Premier League-stjerna Wilfried Zaha og permanent overgang for Mauro Icardi etter at argentineren hadde overbevist på utleie fra PSG. Nå sikter den tyrkiske klubben mot signering av Manchester United-stjerne.

Engelske journalister tar seg en ekstra kopp te etter siste hektiske uke med overgangsvindu og en strøm aktivitet, i Tyrkia går det fortsatt på høygir. Süper Lig har frem til 9. februar å fylle på med forsterkninger, nå skrives det energisk om Galatasarays iherdige forsøk på å skaffe seg en Manchester United-spiller.

LES: Lover å benke spilleren til 1,2 milliarder helt til han skjønner det aller viktigste hos Chelsea

For to uker siden begynte ryktene å komme fra Tyrkia om at klubben som senket Manchester United på Old Trafford i Champions League-gruppespillet var interessert i å signere Christian Eriksen. Det siste døgnet har Fanatik, Fotomac, Star og Takvim alle meldt Galatasaray nå intenst jobber for å hente dansken på leie med kjøpsopsjon.

Galtasaray har allerede profilerte spillere som Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech og Dries Mertens, nå trenger den tyrkiske storklubben en United-stjerne i den helt jevne tittelkampen mot Fenerbahce i Süper Lig.

SPORTEN: Nysparkede Wayne Rooney har fått en dårlig ide

Eriksen har de siste månedene vært linket til exit, men Erik Ten Hag er neppe interessert i å miste spillere når klubben selv ikke har hentet inn noen forsterkninger. Da venter vi spent på Eriksens neste trekk, noen måneder før EM-sluttspillet med Danmark. Galatasaray har tydeligvis fått signaler om at det er en mulighet.

Manchester United – West Ham

No posts to display