Ronaldo mistet rekord hos Manchester United til dansk jypling

0
1033
Måtte innse at dansken Højlund tok en av rekordene på Old Trafford. (foto: united, twitter)

Glem Ronaldo 2.0 på Old Trafford. Det meste stemte ikke da Cristiano Ronaldo fikk akutt trang til å forlate Juventus, Manchester City åpnet døra og Ole Gunnar Solskjær fikk plutselig CR7 i fanget, noe som ødela spilleplanen for United-manageren. Så den kjipe TV-intervju-exiten til portugiseren. Vi velger å minnes Ronaldo som den ekstreme, unge spilleren som trollbandt en hel verden i den røde drakta. På torsdag mistet «unge Ronaldo» en av sine mange rekorder hos United.

Da Manchester United betalte nesten milliarden for en dansk 20-åring med 34 kamper for Serie A-klubben Atalanta som største sportslige utfordring, ble forventningslista lagt ektremt høyt. Det var før Erik ten Hag uttalte Højlund er spissen United har savnet, spilleren som skal gi klubben de nødvendige scoringene. Etter dette slet dansken med å knekke koden i Premier League.

LES: Mens Pellistri pakker ut kofferten i Granada, forteller agenten hva han egentlig mener om Erik ten Hag

Flere skyldte på at han ikke fikk noe å jobbe med, men når Højlund fikk sine muligheter, var han heller ikke kald nok til å treffe blink. Vendepunktet kom mot Aston Villa før nyttår med første Premier League-scoring. Neste kamp 20-åringen var på banen sto han bak scoring og assist. I torsdagens rysare mot Wolverhampton fulgte spissen opp med nok en scoring og assist.

For å sette det hele i perspektiv, for vi har lett for å glemme at spilleren både er ung og fersk, Rasmus Højlund har tatt en av Cristiano Ronaldos mange rekorder hos Manchester United.

Højlund er den yngste Manchester United-spilleren som har scoring og assist i to Premier League-kamper på rad.

SPORTEN: Goal: Ratcliffe trenger å kalle inn Jose Mourinho

Manchester United – West Ham

No posts to display