Mens Pellistri pakker ut kofferten i Granada, forteller agenten hva han egentlig mener om Erik ten Hag

0
805
Pellistri. (foto: united, x)

For hver Manchester United-spiller som lever drømmen på kamparenaen i den ikoniske, røde drakta, finner du minst en håndfull Man United-spillere som ikke er i nærheten av å trives. Når Antony går ut på Premier League-arenaen i 17 kamper uten å score, sitter en ung uruguayansk høyreving å ser sine egne muligheter gå opp i røyk. Ikke mange timene etter at Facundo Pellistri har reist på utleie til Granada for resten av sesongen, forteller agenten hva han syntes om opplegget til Ten Hag.

Facundo Pellistri ble hentet til Manchester United på Ole Gunnars Solskjærs vakt i 2020. Etter dette har det blitt 24 kamper på seniorlaget og to utleieopphold hos Alaves. Under Erik ten Hag har det blitt spilletidssmuler denne sesongen med en fortsatt underpresterende Antony som førstevalg. Denne uken ble det klart 22-åringen tar resten av sesongen på utleie hos Granada. Hva som skjer etter sommeren, er Pellistris agent svært usikker på.

LES: Jose Mourinho «har gjort det til sin misjon» å lede Manchester United igjen

Pellistri drømmer fortsatt om plassen på Man United-laget, men med Ten Hag som boss, er mulighetene små.

Da det ble klart Pellistri drar til Granada, letter 22-åringens agent på trykket.

-Om Pellistri vender tilbake til Manchester etter sesongen avhenger av prestasjonene han viser. Hvis Ten Hag fortsetter hos United, blir det vanskelig, begynner agent Edgardo Lasalvia ifølge Goal.

-Ten Hag har ikke bruk for ham, verdsetter ham eller behandler ham som profesjonell, fyrer agenten.

Wolverhampton – Manchester United

22-åringen har kontrakt med Man United til sommeren 2025, høres ut som agenten allerede jobber for en videre karriere for Pellistri utenfor Old Trafford. Spesielt hvis Erik ten Hag får videre tillit av sir Jim og gjengen.

SPORTEN: Real Madrid varsler årets desidert største signering!

No posts to display