Manchester United har solgt Tromsø-talent Isak Hansen-Aarøen etter nesten fire år og null kamper

0
924
Isak-Hansen-Aarøen

Den 19 år gamle midtbanespilleren Isak Hansen-Aarøen som drøm om å spille for Manchester United foran et fullstappeet Old Trafford ser ikke ut til å skje på en stund. Aarøen har ikke rukket å debutere for Manchester Uniteds førstelag.

Tilbake i 2020 forlot Isak Hansen-Aarøen trygge Tromsø og flyttet inn hos Manchester United. Fire år senere er det klart for nok et skifte (fikk 47 U23-kamper). Det er ikke et hvilket som helst spor den norske midtbanespilleren velger. – Werder Bremen!. For oss er den tidligere toppklubben synonymt med Rune Bratseth. Den norske legenden som raskt fikk kjælenavnet «Der Elch» hos Werder med sine lange klyv oppover banen fra sin «sweeper»-posisjon. Bratseth fikk med seg 319 kamper for klubben i perioden 1987 – 95.

Les: Mens Pellistri pakker ut kofferten i Granada, forteller agenten hva han egentlig mener om Erik ten Hag

Sky Sports melder at det eneste som gjenstår er at klubbene signerer sluttdokumentene, samt den obligatoriske legeundersøkelsen, som er berammet til idag!.

Hansen-Aarøen vil signere en avtale som strekker seg til sommeren 2028.

Den tyske klubben ligger etter 19 serierunder på en godkjent 9. plass i Bundesliga, i 2021/22-sesongen befant Werder seg fortsatt nede i andredivisjon. Helt klart en klubb på vei tilbake mot det øvre sjiktet i Tyskland. Med andre ord, et utmerket utgangspunkt for Isak Hansen- Aarøen.

Les på F7: Rekordsignering dumpes etter ett år!

No posts to display