Jose Mourinho «har gjort det til sin misjon» å lede Manchester United igjen

0
697
Jose Mourinho

Jose Mourinho øyner på en sensasjonell retur til Manchester United. – Mourinho, som er arbeidsledig etter å ha fått sparken av AS Roma, har «uferdige saker» på Old Trafford og «har gjort det til sin misjon» å administrere dem igjen på et tidspunkt i fremtiden etter at han har vært hos Manchester United tidligere i managerkarrieren.

Ifølge Daily Mail skriver at føler Mourinho håper dermed å komme tilbake på et tidspunkt i fremtiden.

Les: Nå kommer belønningen for Arsenals urokkelige tillit til Mikel Arteta

Mourinho skal også ønske å jobbe sammen med Uniteds nye ledelse, det vil si milliardæren Sir Jim Ratcliffe, som har kjøpt seg inn i klubben. Det er imidlertid uklart hvordan United vil nærme seg å bringe Mourinho tilbake.

Som alle andre legger «The Special One» merke til at manager Erik ten Hag er ute å kjøre, uten evne til å levere resultater. Taper Manchester United morgendagens kamp mot Wolverhampton kan jobben blir ledig raskene enn de fleste tror.

Mourinho har nylig blitt koblet til å ta over som hovedtrener for den saudiarabiske siden Al-Shabab, men overgangsspesialist Fabrizio Romano rapporterte nylig at det ikke blir noen avtale for portugiseren med den saudiarabiske klubben.

Portugiseren er ikke fremmed for å returnere til en av sine tidligere klubber, etter å ha returnert til Chelsea etter sin første periode på Stamford Bridge. Han vant Premier League og League Cup i sin andre omgang i Chelsea.

F7: Liverpool møter klubben som har sluttet å samle på andreplasser

No posts to display