Har banket på feil dør for å hente ny Manchester United-trener

0
1572
Skivebom, Ratcliffe. (foto: Ratcliffe)

Sir Jim Ratcliffe har vist seg som en handlingens mann. Hele ledelsen byttes ut, det forventes en stor gjeng med spillere på vei bort, plan for å gjøre Old Trafford til «Wembley i nord» er godt i gang og avgjørelsen om Greenwoods og Sanhcos fremtid på Old Trafford nærmer seg raskt. Så var det Erik ten Hag, da. Nederlenderen har hatt tilliten til å avslutte sesongen, men har de siste månedene gjort alt annet enn å skrive på en god søknad (med enkelte unntak). Det går mot trenerbytte, men vi liker ikke døra Ratcliffe nå skal ha åpnet.

Thomas Tuchel viste som Chelsea-manager han er mannen for de store, avgjørende kampene. Tyskeren ledet klubben til en usannsynlig Champions League-tittel etter en seig halv+ sesong under Frank Lampard. Hos Bayern München har tyskeren ledet klubben sin til semifinale i CL med seier mot det han selv beskriver som et vel så bra Arsenal-lag. Hører vi en suksesshistorie på gang hvis Tuchel hentes til Manchester United? Neppe.

LES: https://www.engelskeklubber.com/utstott-manchester-united-spiller-apner-for-retur-til-old-trafford-pa-en-betingelse/

Tuchel har så vidt vært linket til Manchester United etter at det i februar ble klart han er ferdig som Bayern-trener etter sesongen, men det har blitt med så vidt. Før nå.

Ifølge Kicker-journalist Georg Holzner har Sir Jim Ratcfliffe vært i kontakt med Tuchel for å høre om tyskerens interesse for å bli neste Manchester United-trener (hvis/når Ten Hag dumpes).

Tuchel skal ifølge den tyske journalisten ha respondert han for øyeblikket har fullt fokus på Bayern München og styrer unna forstyrrelser. Det forstyrrende for oss, er at Ratcliffe i det hele tatt har opprettet dialog med Tuchel som potensiell Man United-trener.

Tuchel er en trener for de store, avgjørende kampene, men har vist han ikke er en «byggmester». To år som Dortmund-trener, det samme hos PSG. Halvannet år hos Chelsea, det samme som Bayern-trener.

SPORTEN: Snakk om Supersøndag for La Ligas 4. mestscorende!

Thomas Tuchel er ikke rett trener til å starte den langsiktige gjenoppbyggingen av en selvskreven tittelkandidat på Old Trafford. Skivebom, Ratcliffe.

No posts to display