Åpner opp for overraskende Lukaku-comeback i Premier League!

0
723
Har fått nye venner i Roma: (foto: Roma)

Da Romelu Lukaku forlot Old Trafford i 2019, var det uten godfølelsen, verken hos spiller eller supportere.. Belgieren hadde startet 2018/19-sesongen greit, men med 2 mål på 9 Champions League-kamper og dalende form utover sesongen, var det alt annet enn god stemning. Hos Inter Milan fikk Antonio Conte Lukaku tilbake i toppform, stinn av selvtillit og fotballdødelig effektiv foran mål. Oppturen skulle få en stopp da Premier League igjen kalte på kraftspissen.

Lukaku har vært et sant mareritt for Todd Boehly og Chelsea-eierne. Amerikaneren tok sikkert en titt på toppscorer-statistikken rundt i de største ligaene før 2021/22-sesongen og fant Lukaku som en av de vasseste. Chelsea tok investeringen på rundt 100 millioner pund og hadde kalkulert inn at belgieren, som hadde en bomtur bak seg på Stamford Bridge frem til 2014, skulle levere scoringer på bestilling. Historien viste seg å bli en helt annen. Fortsatt på utleie, skal det nå tas en avgjørelse om hva som skjer med Lukaku. Det kan ligge en gedigen overraskelse i løypa.

LES: Har banket på feil dør for å hente ny Manchester United-trener

Få, om ingen tror Romelu Lukaku kommer til å bære Chelsea-drakta igjen, Boehly og gjengen har sendt Lukaku på sitt andre utleie. Først til Inter Milan, nå Roma, for å skyve problemet fremover i tid. Ingen klubb i verden er villig til å betale 100 millioner pund for 30-åringen som veksler fra perioder med outstanding til helt tamt foran motstandernes mål.

Men nå kommer nye signaler.

Mauricio Pochettino har ikke hatt Lukaku i troppen, og ser fortsatt en spiller med 78 scoringer på 132 kamper i Inter Milan-drakta, hos Roma 18 på 41 kamper denne sesongen. Med en Chelsea-tropp der 21-åringen Cole Palmer er den eneste som har knekket soringskoden, må Pochettino ha spillere som er evnen og erfaringen til å avgjøre kamper. Romelu Lukaku er en sånn spiller, bare så langt ikke hos Chelsea.

LES: Ratcliffe gjør som Hollywood-stjerna Ryan Reynolds, men ikke helt…

Med sterke begrensinger på overgangsmarkedet etter at også Chelsea må føye seg etter Financial Fair Play-reglene, åpner Pochettino opp for at det utenkelige kan være del av helhetsplanen før kommende sesong. Lukaku er tross alt fortsatt Chelsea-spiller frem til sommeren 2026.

-Han er Chelsea-spiller, så vi holder naturligvis øye med ham. Det er en mulighet at han vender tilbake til oss, sier Pochettino før Arsenal-kampen.

Dette var nye toner…

No posts to display