Ten Hag overbevist han er en suksesstrener

0
799
Sir Jim tankefull. Ten Hag, eller ikke Ten Hag, det er spørsmålet. (foto: Ratcliffe)

I fjor fortalte Erik ten Hag venner hadde advart ham mot å ta Manchester United-jobben, det var umulig å lykkes. Ten Hag sa det var denne utfordringen som trigget. Snart to år etter signering med en av verdens største klubber har nederlenderen fått smake på «det umulige» ved å lykkes på Old Trafford. Dette er klubben der treneren ikke får ros for cupfinalebillett, men kjeft for nesten-tap. Selv vil ikke Ten Hag ha det at han ikke er den perfekte Man United-treneren.

Erik ten Hag var mektig irritert over kritikken han og United-spilleren fikk etter å ha sikret finalebilletten til FA Cupen. Nederlenderen synes det var direkte pinlig mye av kritikken fra journalistene etter 0-3 ledelsen mot Coventry som måtte avgjøres på straffekonk. Før Sheffield United-kampen på onsdag er det en trener sender tydelig melding til Ratcliffe og gjengen: Det er troppen og det medisinske støtteappatet som denne sesongen hindrer suksess, ikke treneren.

ENGELSKE KLUBBER: Åpner opp for overraskende Lukaku-comeback i Premier League!

Vi liker at trenere ikke lar seg presse på defensiven, men Ten Hags «stå opp for seg selv»-uttalelser før onsdagens kamp skaper garantert diskusjon blant United-supporterne.

På spørsmål om hvor stort det ville være å ta tittelen i FA Cupen, var svaret:

– Jeg vil si at det ville vært over-overprestering, med alle de problemene vi har hatt. Det er allerede en stor prestasjon å ha nådd finalen, men vi er her for å vinne troféer. Vi har en mulighet til å vinne sølvtøy, og det er bra. Vi er ikke fornøyde bare med å være i finalen, vi ønsker å vinne når vi er der. Det er det vil vil gå for, det er vår mentalitet, begynner Ten Hag offensivt.

Så kommer det.

– Det er grunnen til at vi har suksess, det er grunnen til at jeg har vært suksessfull over ti år som manager. Jeg bringer alltid det maksimale ut av enhver tropp, sier Ten Hag.

Jeg bringer alltid det maksimale ut av enhver tropp. Det vil si troppen han selv har vært med på å bygge opp de siste fire overgangsvinduene har et maks potensiale til det som ser ut som en 6., 7. plass i Premier League? Ja, det har vært skader, men det sliter også de andre managerne med.

SPORTEN: Den norske spissen Mushaga Bakenga har ikke bare godord å komme med om Nicklas Bendtner

Dette betyr at Erik ten Hag mener han har fått ut maks av potensialet for United, basert på spillerne han har til disposisjon i kampene. Ten Hag akter ikke å gi fra seg jobben uten kamp.

Alt du trenger å vite: Manchester United – Sheffield United

No posts to display