Milliard-investeringen til Liverpool har fått nok sjanser

0
681
Jürgen Klopp har gitt Nunez alle muligheter. (foto: Liverpool)

Liverpool-spillerne har de siste månedene begynt å pakke inn avskjedsgavene til Jürgen Klopp når han tar en siste avskjed på Anfield. Det startet med ligacuptittelen, ferdig innpakket. Så forsvant europaligatittelen fra gavebordet, nå ser Liverpool-spillerne også Premier League-tittelen forsvinne fra gavelista. Det står ikke på innsatsen fra Liverpool-spillerne, men for Jamie Carragher er det umulig for Liverpool å ha en spiss som løper livet av seg for klubben, men som ikke har evnen til å levere i de store kampene.

Det hadde roet seg rundt Darwin Nunez. Det er aldri noen som har klaget på innsatsen og den utrettelige jakten etter å skape muliigheter og avslutninger foran motstandernes mål, men den uruguayanske spissen hadde en debutsesong som ikke sto i stil til overgangssummen på 75 millioner euro (pluss 25 millioner euro i add-ons). Denne sesongen har det løsnet litt, men etter skrellen mot Everton i Merseyside-derbyet, skjærer Jamie Carragher tenner.

LES: Åpner opp for overraskende Lukaku-comeback i Premier League!

Det var ydmykende nok for Liverpool-legenden å se Liverpool tape mot bunnlaget Everton, der de selv kjemper om Premier League-tittelen, men det var Nunez, som med sine 33 scoringer på 92 kamper i den røde drakta var tilbake til å sløse bort gigantiske muligheter.

-Sjansen Nunez bommer på før pause, det er utilgivelig på dette nivået. Det er ikke akseptabelt på dette nivået, absolutt ikke når Liverpool går for tittelen, varmer Carragher opp hos Sky Sports.


-Jeg tror det er et spørsmål å stille. Du vil at han skal gjøre det bra fordi det er så mye du liker fordi han gir alt. Han løper, lager trøbbel og får noen scoringer og får en assist. Men etter to år, når Liverpool denne sesongen går for tittelen og de store kampene, trenger du mannen din til å score borte på Old Trafford, borte på Goodison, i den europeiske kampen på Atalanta. Det er ingen tid å kaste bort, dette er ikke oktober eller november, fortsetter Carragher.

-Når det gjelder Nunez og hvor klubben går fremover nå, har vi alle vært i lag hvor noen kommer inn og kanskje du snakker om det første året og kanskje sier, ok, han kommer og han forbedrer seg, og det så ut som han gjorde det i starten av sesongen, men det har stoppet opp. De siste to årene er hva han er. Han kan skape problemer, han kan være uberegnelig foran mål. Jeg tror ikke dette er nok når du skal vinne de største titlene, så jeg tror det er en viktig og stor avgjørelse å ta om Nuniez i sommer, sier Liverpool-legenden.

LES: En av favorittene til å ta over trenerjobben hos Manchester United signerer med annen klubb

Med andre ord: Sett Nunez på salgslista. Vi tenker Michael Edwards og gjengen har temaet høyt oppe på agendaen.

Alt du trenger å vite: West Ham – Liverpool

No posts to display