Spiller i Premier League neste sesong til tross for 8 minuspoeng

0
407
Sean Dyche

Sporten.com mener at Sean Dyche burde få en statue på Goodison Park etter å ha reddet plassen i Premier League.

Problemene utenfor gressmatta har vært større enn på. Everton har nye eiere 777 partners på vei inn. – er berømte for å ikke være gode eiere og er enda ikke godkjent av Premier League. Men det er ikke de som er årsaken til poengtrekkene.

Les på Sporten: Gi denne mannen en statue!

Det hele startet med at Everton i vinter straffet med ti minuspoeng for brudd på Premier Leagues økonomiske regelverk mellom 2018-2021. Straffen ble senere redusert til seks minuspoeng etter at klubben anket avgjørelsen.

Det sluttet ikke der!

I begynnelsen av april ble tildelt ytterligere straff i form at et poeng-trekk på to poeng til økonomiske krenkelser angående treårsperioden som avsluttes i 2021/22-sesongen. Totalt har laget har fått åtte minuspoeng i år.

Til tross for det har «The Toffees» nå sikret seg ny kontrakt i den engelske Premier League.

Idrissa Gueye scoret det eneste målet da Everton slo Brentford 1-0 lørdag kveld. Tre poeng gjør det umulig for Luton og Burnley, som er under nedrykksstreken, å komme forbi Sean Dyche og hans menn med tre kamper igjen.

En mildt sagt imponerende prestasjon.

– Jeg er utrolig fornøyd og stolt. Vi har en gruppe spillere som har banket hele sesongen. Mentaliteten til spillerne er fantastisk. Jeg er veldig fornøyd. Superstolt, sier Dyche til BBC.

Everton-treneren benytter også anledningen til å stikke til media og eksperter:

  • Dere ønsket alle desperat at Luton skulle vinne, og vi taper i dag. Dette er ikke min første «kamp» (jeg vet hvordan det fungerer), sier Dyche.

Everton har spilt i øverste divison i England siden 1954 uten å rykke ned.

Les på F7: Fans aksjonerer mot ansettelse av Ralf Rangnick

Even Brentford, som er én plassering bak «The Toffees» på tabellen, sikret seg lørdag en ny Premier League-kontrakt til tross for tapet. Dette etter at Luton samtidig tapte mot Wolverhampton 2-1.

Start XI:

Everton: Pickford – Godfrey, Tarkowski, Branthwaite, Young – Harrison, Gueye, Garner, McNeil – Doucouré – Chermiti.

Brentford: Flekken – Ajer, Collins, Pinnock, Reguilon – Jensen, Nørgaard, Janelt – Mbeumo, Toney, Wissa.

No posts to display