Sander Berge tabbe reddet et poeng for Manchester United

0
107

Det burde være en enkel seier! – Manchester United tar imot bunnlaget Burnley på Old Trafford. Burnley hadde tydeligvis mer å kjempe for og hadde det ikke vært for en gigantisk tabbe av Sander Berge kunne de tatt med seg tre poeng tilbake til Turf Moor.

Sander Berge sendte ballen rett i beina på Antony som etter 79 minutter kunne sette ballen i mål. Ti minutter senere ga André Onana Berge kamp om å bli den største syndebukken da han bokset Amdouni og lagde straffe. Burnley-spilleren gikk fram til krittmerket og satte straffen i mål selv.

Les: Milliard-investeringen til Liverpool har fått nok sjanser

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Burnley Football Club (@burnleyofficial)

Manchester United har svart på en vanskelig sesong og lørdag spilte Erik ten Hags lag «bare» uavgjort 1-1 da de møtte andrelags Burnley hjemme på Old Trafford.

Etter kampen ble Tim Sherwood med i koret av kritikk rettet mot Manchester Uniteds prestasjon.

Les på Sporten: Kan glede seg til å åpne døra for spissen med ville 28 scoringer på 16 kamper

  • Det bekymringsfulle er at midtbanen ikke løper, de er ok å jage når ballen er foran dem og vil sette press – når ballen spilles bak dem og noen treffer pressen begynner plutselig hodene deres å vingle, de kan ikke løpe like fort mot eget mål som motstanderne. Det er opp til treneren, sa Sherwood på Sky Sports.

Den tidligere Tottenham-manageren fortsatte resonnementet sitt ved å velge ut en spesifikk tropp.

– Jeg liker Kobbie Mainoo, det gjør jeg virkelig, men han har Casemiro-sykdommen. Han jogger bare rundt på banen. Du kan ikke bare spille når du får ballen. Christian Eriksen også – han er en av de mest ærlige spillerne du noen gang vil finne, analyserte og oppsummerte Sherwood:

– Jeg tror det er en kultur der, de er ikke villige til å stille, vi vet at Bruno ikke vil gjøre det, men Bruno er eksepsjonell som tier.

Manchester United ligger på sjetteplass på Premier League-tabellen etter krysset. Laget har én tittelmulighet igjen når de møter lokalrivalene Manchester City i FA-cupfinalen.

Erik ten Hags menn har ingen lett avslutning på sesongen. Neste runde gjester de Crystal Palace, før gulljagende Arsenal kommer på besøk den påfølgende uken. Sesongen avsluttes med Newcastle hjemme og Brighton borte.

Les på Radiosporten: Ut med en fransk landslagsspiss, inn med en fransk landslagsspiss

Etter kampen ligger Burnley på 19.plass i Premier League med 24.poeng etter 35 kamper. – Det er to poeng opp til Nottingham Forest som er på den første trygge plassen.

No posts to display