Tror Liverpool signerer en Erik ten Hag i forkledning

0
187
Arne Slot.

Med én dags mellomrom ga Klopp og Xavi beskjed de forlater respektive Liverpool og Xavi etter sesongen. To måneder senere har Xavi snudd til Barcelona-supporternes stormende jubel. Hos Liverpool har klubben gått på noen sure tap, samtidig som at Mester Klopp ikke viser antydning til å ombestemme seg. Da er det ikke alle som møter Arne Slot som ny Liverpool-trener med stor entusiasme.

Alt er på plass, bortsett fra den formelle signeringen og kunngjøringen. Liverpool, med Michael Edwards i spissen, har jobbet intenst for å lande avtale med Klopp-erstatteren så fort som mulig. Noen mener det har gått for fort.

LES: Sander Berge tabbe reddet et poeng for Manchester United

Den erfarne og frittalende engelske sportsjournalisten Richard Keys setter ord på det vi antar noen Liverpool-supporterne frykter, etter en reise på første klasse i engelsk og internasjonal fotball med Jürgen Klopp ved roret.

-Jeg prøver å plassere meg i Liverpool-fansens sko. Er jeg spent? Nei. Er jeg overrasket? Ja. Jeg er skuffet, hvis jeg skal være ærlig, seriøst. Jeg kunne ikke gi deg navnet på en nederlandsk trener som har lykkes i ligaen vår ennå. Det har vært én eller to, som [Guus] Hiddink eller [Louis] van Gaal og Ruud Gullit, som har hatt begrenset suksess, men ingen over en vedvarende periode. Jeg tror han er Erik ten Hag i forkledning, uttaler Keys i et intervju med beIN Sports.

SPORTEN: Neste gang du møter Andre Villas-Boas må du si President!

Arne Slot en Erik ten Hag i forkledning. Au.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Tottenham

No posts to display