The Athletic melder Liverpools viktigste angrepsspiller IKKE har sendt signalene mange venter på

0
205
Mo Salah har vært en gigant i Liverpool-drakta. (foto: Liverpool)

Forrige sommer og i vinter var det et sterkt press fra Saudi-Arabia, som hadde bestemt seg for å betale det som skulle til for å hente selveste Mo Salah til deres liga. Overgangen ville gi Liverpool over to milliarder i salgsinntekter, for Salah ville det blitt lønnsinntekter på Ronaldo-nivå. Salah ble værende på Anfield, agenten kommenterte tørt at klienten ikke hadde forlenget med Liverpool hvis han var klar for å forlate klubben to år før kontraktsutløp. Nå er det forventet det blir en ny runde, men det kan komme en overraskelse.

Det var en mektig irritert Mohamed Salah og Jürgen Klopp som hadde en opphetet krangel langs sidelinjen i 2-2 kampen mot West Ham. «Hvis jeg snakker i dag, tar det fyr» svarte Salah engelsk presse etter opptrinnet. Er dette en Salah som er drittlei og søker nye utfordringer i sommer når også Jürgen Klopp forlater klubben?

LES: The Athletic melder Mo Salah har tatt et overraskende valg

Linken til saudiarabisk fotball er fortsatt sterk, der det er varslet at gigantbud og lønnstilbud av en annen verden på nytt skyves over bordet til Liverpool og Salah. The Athletic har likevel fanget opp – for mange – overraskende signaler.

Det engelske mediet hevder Salah ikke har sendt signaler til Liverpool-ledelsen han ønsker seg bort i sommer, noe som betyr at Liverpools viktigste angrepsressurs kan ende opp med å bære den røde drakta også neste sesong.

Spørsmålet er om Liverpool er villig til å risikere at salgsinntekter på over 2 milliarder kroner forsvinner, eller reduseres hvis ikke klubben selger Salah i sommer. I 2025 spaserer spilleren med 210 scoringer i den røde drakta ut som free agent.

SPORTEN: Skal overtale Liverpool-spiller om å sende flyttelasset til Roma

Denne sesongen står 31-åringen med 24 scoringer og 13 assists på 41 kamper, så at Salah fortsatt er gull verdt på kamparenaen, det er det liten tvil om.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Tottenham

No posts to display