Har blitt en naturlig løsning for United og Mason Greenwood

0
205
Greenwood rir igjen. (foto: getafe, twitter)

Det har ikke stilnet rundt Mason Greenwood, men denne gangen har fotballen igjen kommet i fokus. En av Manchester Uniteds aller største angrepstalenter har igjen fått fart på beina, denne gangen i La Liga. Getafe-presidenten fortalte etter signering av Greenwood på leie at han knapt kunne tro det som hadde skjedd. Nå er høflighetsfraser over, Greenwood har fått sin første scoring i Getafe-drakta, 613 dager etter at han var i startelleveren til Man United. Den lange, interne prosessen hos United med hva som skulle skje med 22-åringen videre, ser nå ut til å ha funnet en naturlig konklusjon.

Mason Greenwood får endelig spille fotball igjen, men som de fleste har fått med seg stengte hans barndomsklubb Manchester United han ute da han siktet for overfall og voldtekstforsøk. Selv da han ble frifunnet var det ikke mulig med en retur. Antony som er under etterforskning for en lignende sak er merkelig nok med i troppen til Erik ten Hag, mens politiet jobber.

LES: Rabiot kan ikke skjønne at det er Messi som stikker av med Ballon d’Or

På «Deadline day» ble Mason Greenwood som alle tidligere var sikker på hadde sin fremtid på Old Trafford sendt til La Liga klubben Getafe på lån.

Sky Sports og flere andre engelske medier melder at Mason Greenwood ikke ønsker å returnere til Manchester United neste sommer, det er gjensidig for Manchester United , som ikke ønsker 22 åringen tilbake heller.

Getafe skal ønske seg en permanent overgang, men slik det ser ut kommer flere klubber til å melde seg på neste sommer.

Greenwood er denne sesongen kjent for ett mål og en assist på fem kamper med Getafe i La Liga. Utlånet strekker seg over sesongen.

Les: Klubbpresidenten skjønte han måtte rykke ut etter at selveste Solskjær hadde møte med klubben

Getafe ligger på 11.plass i La Liga med 10.poeng etter 9.kamper. – På lørdag tar de imot Real Betis.

No posts to display