Rabiot kan ikke skjønne at det er Messi som stikker av med Ballon d’Or

0
394
Haaland. (foto: city, twitter)

Erling Haaland har gått fra å vinne Golden Boy-prisen til å bli stemt inn som topp ti i Ballon d’Or kåringen. På tampen av oktober står 23-åringen denne gangen som en av favorittene til å stikke av med prisen etter en uvirkelig Premier League-debut for City, med The Treble og en haug med scoringsrekorder i verdens tøffeste liga. Det prates likevel om at Lionel Messi er på vei mot sin åttende gullball. Adrien Rabiot kan ikke skjønne at dette er mulig.

Da argentineren endelig kunne løfte VM-trofeet, var det som en brikke falt på plass i fotballhistorien. Sterke krefter vil at Messi skal skal få den udiskutable plassen på toppen. For Adrien Rabiot kan det ikke bli Messi som stikker av med gullballen dette året.

LES OGSÅ: Ikke lenge igjen før Haaland får City-angrepet som gjorde ham historisk

-Jeg hører at mange sier at Lionel Messi får den, men fra et sportslig ståsted vil det stå mellom Kylian Mbappé og Erling Haaland, begynner Juventus-spilleren til RMC Sport.

Så hvem mener den franske landslagsspilleren må vinne?

-Det er vanskelig å si hvem av de to. Det kommer an på hva du baserer det på. Man blir aldri enige, men det vil stå mellom de to. Jeg ekskluderer alle de andre, avslutter Rabiot.

30. oktober får vi vite om en ny tittel skrives inn i Messi-historien, eller om Rabiot får rett i at generasjonsskiftet allerede har skjedd. Vi likte selvfølgelig at franskmannen ikke kunne plassere sin landsmann automatisk på topp.

LES: Premier League-klubb frister David de Gea med 18-måneders kontrakt

No posts to display