Har speedet opp prosessen for å sikre forlengelse med den ultimate Manchester United-spilleren

0
777
Dave Brailsford og Jim Ratcliffe kjenner igjen en vinner - selv om det blir svindyrt.

Da Sir Jim Ratcliffe og INEOS-gjengen entret scenen på Old Trafford, var det med en helt annen giv en Glazer Boys. Nå skal det fokuseres på de små og store detaljene på alle nivåer, spillerkontraktene skal settes opp for å fremme de sportslige resultatene fremfor å «verne om investeringen» – og Manchester United skal bygge opp en ny stamme med unge spillere, med vinnerskaller fra balløya godt representert. Det er derfor ikke overraskende at Man United-ledelsen har fått fart på prosessen med å forlenge med en skikkelig fersking på førstelaget.

Mot West Ham satte tre unge Manchester United-spillere seg på reklamegjerdet på Old Trafford og poserte for det som kan bli et ikonisk bilde om et tiår eller to. Rasmus Højlund, Alejandro Garnacho, Kobbie Mainoo. Forventningene er store for at dette er neste generasjon Man United-stjerner. For United-ledelsen har spesielt den yngste spillerens utvikling fått hjulene til å spinne på bakrommet.

LES: Sir Alex Ferguson planla å bli lenger og gjøre to spektakulære signeringer

Kobbie Mainoo har i løpet av de siste månedene vist han takler press bedre enn majoriteten av medspillerne sine. Den defensive/sentrale midtbanespilleren har i løpet av få kamper vist han kan matche ringreven Casemiro. I tillegg har den engelske spilleren vist han har de offensive genene og roen på plass til å avgjøre tette kamper. Fortsatt 18 år ung og med bare 16 seniorkamper bak seg, har de største rivalene til Manchester United vendt blikket mot «fenomenet» Mainoo.

Den hyperaktive overgangsjournalisten Romano melder Manchester United har kastet seg rundt og er i gang med forberedelser for en ny og kraftig forbedret kontrakt for Mainoo. Partene er i dialog, Manchester United-ledelsen er ikke overraskende ivrige etter å få spikret forlengelse så raskt som mulig.

SPORTEN: Nagelsmann skjønner han har kort tid igjen som tysk landslagstrener

I skyggene lurer garantert rivalene og venter på sin mulighet til å overbevise Mainoo om å forlate Man United.

No posts to display