Solskjær om Manchester United-stjerne i ubalanse: «Jeg er sikker på at han fikk en vekker»

0
350
Er savnet av mange på Old Trafford. (united, twitter)

Mens vi venter på at Solskjær returnerer til kamparenaen etter avbrekk siden november 2021, følger den tidligere United-manageren selvfølgelig gamleklubben tett. Han har selv stått i sentrum av stormen på Old Trafford og kjenner igjen mye av det som nå skjer hos de røde djevlene når det har buttet resultatmessig. Det er ikke ofte Solskjær kommenterer utviklingen til klubben under Ten Hag, men når det kommer til en av sine tidligere favorittspillere, kommer Solskjær med sin betraktning.

På Ole Gunnar Solskjærs vakt, var «eksperter» bekymret for Marcus Rashford. Det sosiale ansvaret han viste med å stå opp mot dårlig behandling av vanskeligstilte tok såkalt mye energi bort fra fotballen. Solskjær overså det latterlige i disse «bekymringene» og backet opp sin unge stjerne. Nå er «ekspertene» igjen bekymret for Rashford, men av helt andre grunner. Solskjær er heller ikke denne gangen spesielt urolig.

LES: Har speedet opp prosessen for å sikre forlengelse med den ultimate Manchester United-spilleren

Etter siste bytur til Berfast og no-show på United-treningen morgenen etter, ble Rashford straffet med benken mot Newport og en solid bot. Helgen etter holdt 26-åringen seg unna Belfast og var på plass med scoring etter fem minutter i 4-3 seieren mot Wolverhampton.

Ole Gunnar Solskjær er overbevist Rashford har ting på stell fremover.

-Marcus og flere andre har ikke helt nådd sitt nivå denne sesongen. Jeg er sikker på at han fikk en vekker, og forhåpentligvis fikk det ham i gang, begynner Solskjær ifølge Reuters.

Få kjenner Marcus Rashford som person og spiller så godt som nordmannen.

– Jeg trente Marcus i tre år og kjenner ham. Det er ikke min jobb å gå ut og diskutere prestasjonene hans, men forrige sesong var han fantastisk, og i fotball handler det om kontinuitet, kommer det fra 26-åringens tidligere trener. Som fortsatt står der som støtte.

SPORTEN: Overgangsryktet som skriker at Erik ten Hag fortsetter som Manchester United-manager

Marcus Rashford har fått sin vekker. Solskjær har talt, Manchester United-supporterne slipper å bekymre seg for forrige sesongs toppscorer.

No posts to display