Innser at Pogba er tapt

0
426
Paul Pogba og støttekontakt

Manchester United er forberedt på å miste Paul Pogba gratis neste sommer etter at klubben har akseptert at midtbanespilleren ikke vil signere en ny kontrakt på Old Trafford, har kilder fortalt ESPN. Pogba som har startet de siste kampene på benken har lenge ønsket seg bort fra Manchester.

LES: Barcelona ønsker Klopp

Den franske landslagsspilleren, som ble hentet for en daværende verdensrekord på 89,1 millioner pund fra Juventus i august 2016, vil kunne forlate klubben gratis når kontrakten hans går ut i slutten av juni 2022. Han har konsekvent avvist Uniteds tilbud om en ny og forlenget kontrakt.

MER OM POGBA: River The Sun artikkel om Solskjær i fillebiter

Real Madrid, Juventus og Paris Saint-Germain har tidligere uttrykt interesse for Pogba, men ingen av dem planlegger å gjøre et forsøk på å hente spilleren i januar, men foretrekker i stedet å forhandle med Pogba om en overgang neste sommer.

Pogba vil gå glipp av Uniteds tre neste Premier League-kamper, mot Tottenham, Manchester City og Watford, etter at han ble utvist for en stempling på Naby Keita under søndagens 5-0-tap mot Liverpool på Old Trafford.

No posts to display