Barcelona drømmer om Klopp

0
350
Jürgen Klopp

Ronald Koeman fikk ikke uventet sparken i Barcelona i går kveld. President Joan Laporta informerte nederlenderen etter onsdagens 0-1-tap for Rayo Vallecano. 

Den katalanske avisen El Nacional medlte i forrige uke at Liverpool-sjef Jürgen Klopp er et av navnene på Barcelonas ønskeliste. Tyskeren har for tiden kontrakt med Liverpool til 2024, og det er ingenting som tyder på at Klopp kommer til å forlate Anfield før tiden. Han har også sagt at han kommer til å en pause på minst en sesong etter at han gir seg i Liverpool. Men det er liten tvil om at Barcelona trenger en som Klopp nå.

LES MER: Ronald Koeman sendes ut av Barcelona som den svakeste

LEST DENNE? Presset øker på Solskjær – disse kan ta over

Ajax -trener Erik ten Hag er nevnt som en favoritt på Barcelonas liste, mens Catalunya Radio inkluderer også Andrea Pirlo på listen, og Roberto Martinez også er nevnt i diskusjonene i Sport. Men den største favoritten til å ta over etter Ronald Koeman er klubblegenden Xavi, melder Fabrizio Romano.

Men det store spørsmålet er om dette er riktig tidspunkt for Xavi å hoppe på Barcelona-jobben alle vet han vil få på et eller annet tidspunkt. Som vi vet har ikke Barcelona den største tålmodigheten når resultatene uteblir. Og situasjonen i klubben både sportslig og økonomisk er på et historisk bunnivå. Vil Xavi kaste bort sin sjanse på Nou Camp med å ta ansvaret i den kommende og potensielt mørke perioden etter Messi?

Ronald Koeman på sin side kan fort være tilbake i ny jobb og vil nok bli nevnt og kontaktet i forbindelse med ledige stillinger både i Newcastle og Manchester de neste ukene. Nederlenderen har gode erfaringer fra Premier League.

No posts to display