Presset øker på Solskjær – disse kan ta over

0
522
Idyllen slår sprekker på Old Trafford

Ole Gunnar Solskjær hadde sin værste dag på jobb som både manager og spiller i Manchester United søndag. Laget hans ble knust 5-0 av et Liverpool-lag som tok foten av gasspedalen i store deler av 2. omgang. Presset øker på nordmannen som kun har tatt ett poeng på de fire siste kampene i Premier League, og tålmodigheten med Prosjekt- Solskjær er tynnslitt.

LES MER: Liverpool knuste motstanden på Old Trafford

Solskjær har gjort en god jobb med å ta klubben i riktig retning etter at han tok over, men de fleste begynner å tvile på at den tidligere superreserven har det som skal til for å ta dette laget helt til topps. Kommentatorer i de største engelske avisene tror ikke nordmannen har de lille ekstra som skal til, som rivalene har i Tuchel, Guardiola og Klopp.

Om Solskjær er på vei ut av portene på Old Trafford er det mange navn som er aktuelle som hans erstatter – og nå vil United-fansen kun ta til takke med det beste.

De tre heiteste kandidatene er per i dag:

Antonio Conte. Italieneren garanterer titler, men han trives best i Italia og hadde hjemlengsel da han var trener i Chelsea. Conte er ledig på markedet.

Det samme er den franske legenden Zidane. Etter å vunnet alt med Real Madrid i to perioder er han også ledig på markedet, men alt tyder på at han helst vil ta over det franske landslaget.

OGSÅ PÅ JAKT: Disse er favoritter til å ta over Newcastle

Erik ten Hag er manageren det snakkes mest om i Europa i dag. Etter stor suksess med Ajax er han tippet å overta en storklubb om ikke lenge. Her vil nok Manchester United få konkurranse både fra Barcelona og Newcastle.

Men enn så lenge er fortsatt Solskjær sjef på Old Trafford.

No posts to display