Disse er favoritter til å ta over Newcastle

0
393
Steve Bruce

Steve Bruce og Newcastle er enige om å avslutte arbeidsforholdet. Det skjer kort tid etter at Newcastle fikk nye eiere fra Saudi-Arabia. Newcastle omtales nå som verdens rikeste klubb.

– Jeg er takknemlig for alle i Newcastle for muligheten jeg fikk til å lede denne unike klubben, sier Bruce i en pressemelding.

Graeme Jones vil lede laget i søndagens kamp mot Crystal Palace. Men jakten på et stort navn som kan ta klubben videre er i allerede i gang!

LES: Barcelona får kraftig konkurranse om midtbanespiller

TV 2-ekspert Simen Stamsø-Møller er ikke overrasket om mener det bare var et spørsmål om tid før Bruce var ferdig i Newcastle.

– Dette er vel den minst overraskende treneroppsigelsen jeg kan huske. Jeg vil si dessverre, for jeg synes alltid det er kjipt når trenere får sparken, i hvert fall personer som Bruce. Han er en sympatisk, profesjonell og tvers igjennom fin fyr som har gjort det han kan for klubben han har holdt med siden han var liten. Men med de resultatene som har vært og situasjonen Newcastle er i, var dette ikke til å unngå. Hele situasjonen tilsa at han var en «dead man walking» helt siden før de nye eierne kom inn. Det var bare et spørsmål om tid, egentlig, sier Stamsø-Møller til TV2.

Et oddsselskap har satt opp hvem som mest sannsynlig vil ta over. Og du får minst penger igjen om du tipper på Paulo Fonseca.

Paulo Fonseca (48) ga seg som trener for italienske Roma etter forrige sesong og ble erstattet av Mourinho.

Her er favorittene:

Paulo Fonseca 6/4

Eddie Howe 4/1

Lucien Favre 4/1

Frank Lampard 11/1

Steven Gerrard 14/1

Unai Emery 20/1

Brendan Rodgers 25/1

Jose Mourinho 25/1

Roberto Martinez 25/1

Antonio Conte 33/1

Rafa Benitez 40/1

Zinedine Zidane 40/1

Roberto Mancini 40/1

John Terry 50/1

Chris Wilder 50/1

Andre Villas-Boas 50/1

Ralf Rangnick 50/1

Graham Potter 50/1

Andriy Shevchenko 50/1

Wayne Rooney 50/1

Roy Hodgson 50/1

No posts to display