Spisskrise hos Chelsea

0
390
(foto: chelsea, twitter)

Chelsea-duoen Romelu Lukaku og Timo Werner går glipp av de neste kampene etter å ha blitt skadet.

Thomas Tuchel sier følgende om Romelu Lukaku og Timo Werners skader: — Romelu vridd ankelen mi en situasjon i feltet og Timo har en hamstringskade. Det vil ta en stund for dem begge. Vi trenger flere undersøkelser for å være mer presise, men de blir begge ute noen kamper. Lukaku har også fortalt sin manager at han er metalt sliten etter mange kamper for både klubb og landslag den siste tiden.

LES: Disse er favoritter til å ta over Newcastle

Dermed har London-klubben ingen av sine rene spisser tilgjengelig. I deres fravær kan Tuchel måtte ty til sin nykomponerte og noe utradisjonelle spissduo med Callum Hudson-Odoi og Kai Havertz i Chelseas neste kamp med Norwich på lørdag formiddag.

Misfornøyd: Solskjær ville bruke mer penger i sommer

Med fem kamper i løpet av de neste 17 dagene er nok Tuchel glad for motstanderne i disse kampene er den nedre delen av Premier League-tabellen, og i Europa er bunnlaget Malmø det eneste laget de møter.

Ryktene og behovet for en viss nordmann vil nok ikke avta for Chelsea med det første. Vi setter nesten alle pengene våre på at Tuchel vil gjøre et forsøk på å hente vår nye stjernespiller.

No posts to display