United-stjerner usikker før møte med Liverpool

0
441
Kan han vinne Premier League for United?

Solskjær kunne fortelle om skadebekymringer for Manchester United på dagens pressekonferanse foran søndagens storoppgjør mot Liverpool.

Marcus Rashford ble skadet i onsdagens Champions League-kamp mot Atalanta etter å ha fått en kraftig smell i låret. Han er en av flere stjerner som kjemper for å rekke søndagens kamp mot Liverpool på Old Trafford. 

SPORTEN: Kapteinen har ikke helt tilgitt Ronaldo

På pressekonferansen i dag fortalte Ole Gunnar Solskjær at det ikke bare er Rashford som står i fare for å miste storkampen, men også en av lagets aller viktigste spille er usikker. Bruno Fernandes ble nemlig også skadet i seieren over Atalanta.

– Bruno er tvilsom, men han gjør alt han kan for å bli klar, sa Solskjær, som også kunne fortelle at det er usikkert om midtbanespiller Fred kommer til å rekke kampen.

Jürgen Klopp har også hatt pressekonferanse i dag. Han hadde ingen nye skader å melde på sine spillere, men hadde en god nyhet å dele.

SLITER: Spisskrise hos Chelsea

Curtis Jones er tilbake i full trening og vil være tilgjengelig til søndagens kamp mot Manchester United, bekrefter Jürgen Klopp overfor liverpoolfc.com. Mens Thiago , som har vært ute i over en måned med en leggskade, er fortsatt ikke klar. Men Liverpool-manageren håpet på at han var tilbake i løpet av et par uker.

Manchester United tar i mot Liverpool på Old Trafford søndag kl. 17.30.  

No posts to display