Jordan Henderson lar seg friste av Steven Gerrard

0
556
Jordan Henderson, sånn vi digget å se engelskmannen

Jordan Henderson vurderer en tilnærming fra Al Ettifaq som inneværer at Liverpool-legenden forlater Anfield i sommer.

Al Ettifaq har nylig avduket Liverpool-legenden Steven Gerrard som sin nye manager, og sjefen jobber nå for å prøve å styrke sitt nye lag for å holde tritt med bølgen av aggressiv rekruttering fra hele Saudi Pro League.

Gerrard presser på for å overbevise Henderson om å gjøre overgangen til Al Ettifaq.

Les på F7: Norges rykte: «Uvennlig og svært dyrt»

Liverpool manger Jurgen Klopp har imidlertid gjort det klart for Henderson at han ikke ønsker å skille seg fra den engelske landslagsspilleren, og han er fortsatt en stor del av planene hans.

Henderson har sammen med James Milner båret Liverpool-DNA’et og sørget for at nyankomne spillere har skjønt hva som kreves for å bære den røde drakta. Milner siden 2015, Henderson siden 2011. 37-åringen Milner nektet å la seg pensjonere inn i en mentorrolle, han valgte fremadstormende Brighton som neste fase i karrieren. Nå lurer et tilbud som vil teste hva som betyr mest for 33-åringen Henderson.

Ifølge The Telegraph vurderer kapteinen å ta sidedøra til saudiarabiske penger. Steven Gerrard har nylig takket ja til trenerjobb, ifølge The Athletic og The Guardian går det mot at Henderson aksepterer tilbudet om å spille for Gerrard – til en ukelønn på nesten 700 000 pund. – Eller som det blir på norsk 9,2 millioner kroner i uka!

LES: Liverpool stormer inn på raid hos Chelsea

Det vil si en firedobling av lønna hos Liverpool. Med to år igjen av kontrakten må de to klubbene bli enige om en overgangssum før dette kan skje.

LES OGSÅ: Tottenhams fjerde signering på plass

Det er ille nok at Steven Gerrard har valgt denne veien, det blir verre når han ringer gamle kompiser for å overtale dem til å bytte Anfield for saudiarabiske penger.

No posts to display