Jose Mourinho ble utnevnt til Premier League-manager for november

0
670
Jose Mourinho har grunn til å smile.

Jose Mourinho er utnevnt til Premier League som Månedens manager for november etter å ha ledet Tottenham til toppen av tabellen. – Etter 11 kamper har de 24 poeng, samme som Liverpool, men med bedre målforskjell.

Mourinhos Spurs har vært i eksepsjonell form og har vunnet tre av sine fire kamper. Litt overraskende kjemper nå Tottenham om Premier League mesterskapet mot Liverpool og Chelsea.

Les: Til sommeren spiller Ben White for en av de Fire Store

Tottenhams 0-0 uavgjort mot Blues på Stamford Bridge var den eneste gangen de tapte poeng i november – de hadde tidligere slått West Brom, Brighton og Manchester City.

Det var tøff konkurranse om prisen, med Frank Lampard, Manchester Uniteds Ole Gunnar Solskjær og West Hams David Moyes med gode november måned, men Mourinho var fortsatt den klare favoritten, han kom på torsdag i sedvanlig stil- en dag før prisen ble offisielt kunngjort. – med info at han hadde vunnet den.

Les på Sporten: Sky: Da er det avgjort hvor neste superstjerne fra RB Salzburg spiller fra januar

Etter å ha vunnet prisen fire ganger tidligere i sin tid med Chelsea og Manchester United, blir Mourinho sammen med Carlo Ancelotti, Kevin Keegan og Claudio Ranieri for å ha vunnet den for femte gang. Bare ti har vunnet det oftere enn det, selv om Mourinho har noen vei å gå for å fange Sir Alex Ferguson (27!) Eller David Moyes (15).

Bare andreplasserte Liverpool og tredjeplasserte Chelsea har scoret mer enn Spurs denne sesongen, med Harry Kane og Son Heung-min som knytter sammen til ødeleggende effekt i den siste tredjedelen. Karakteristisk for Mourinho har de også hatt den beste forsvarsrekorden, med bare ni sluppet inn på 11-kampmerket.

Spurs startet i desember med en derby-seier i Nord-London foran hjemmefansen mot Arsenal, og dro til Selhurst Park for å møte Crystal Palace på søndag før en enorm tur til Anfield neste onsdag.

No posts to display