Til sommeren spiller Ben White for en av de Fire Store

0
875
(foto: brighton, twitter)

Han slo gjennom forrige sesong hos Marceloa Bielsa og gjorde sitt for at Leeds nådde det til da uoppnåelige målet om opprykk. For Brighton holdt det ikke med tre bud fra Leeds, de hadde selv store planer for midtstopperen.

Ben White er ifølge Wyscout´s index den fjerde beste midtstopperen i Premier League så langt denne sesongen, bare slått av Zouma, Magalhaes og mester Silva. At Brighton gjorde det riktige valget med å takke nei til 25 millioner pund fra Leeds, det er det lite tvil om.

Julen Lopetegui på lista til en av de kuleste klubbene i Premier League

Spørsmålet er hvor lenge det holder når de neste beilerne banker på døra. Markedsprisen til White skal ligge på rundt 50 millioner euro, ifølge Sky Sports vurderer United, Chelsea og Tottenham å legge inn bud i sommer.

Brighton fikk White inn på en fireårsavtale tidligere i år og øyner kanskje muligheten til å «ta en Grealish». Aston Villa-spilleren var i en halv sesong på vei bort til en av storklubbene i Premier League, men valgte å bli hos nedrykkskandidaten. Denne sesongen har Villa hatt en helt annen utvikling, der Grealish sitt klubbvalg ikke har hatt egativ påvirkning på mulighetene for landslagsspill – tvert i mot.

Men når vi legger til at også Liverpool har vært på White, begynner det å se ut som Brighton må ta ut gevinsten før neste sesong. Ben White skal spille for en av de Fire Store.

Les: Rio Ferdinand: Liverpool har spilleren som er totalt undervurdert

No posts to display