Julen Lopetegui på lista til en av de kuleste klubbene i Premier League

0
675

Først: Ja, Leeds er en av de kuleste klubbene i PL. Historien til klubben, kampen for å finne veien tilbake til øverste divisjon, Mester Bielsa, en gjeng med unge spillere som aldri slutter å kjempe, og kampresultater som ryster toppklubbene i comeback-sesongen.

Da var den på plass. Så til saken: Managergeniet Marcelo Bielsa har fortsatt ikke satt noen signatur på at han følger med prosjektet inn i neste sesong. Vi kan ikke helt skjønne at argentineren slipper prosjektet sitt så tidlig, men hos Leeds har de begynt å planlegge et post Bielsa-scenario.

Les: Eric Bailly kan gjøre jobben lettere for Manchester United å hente Pau Torres

Ifølge spanske Mundo Deportivo har Premier League-klubben (Leeds-supporterne blir aldri lei av bruke dette begrepet) funnet en kandidat som har gjort noe tilsvarende som Bielsa.

Vi hopper glatt over den kjedelige sortien som spansk landslagstrener og månedene hos Real Madrid… Da Julen Lopetegui ble hentet til Sevilla i 2019 var ikke La Liga-klubben i nærheten av å være like skakkjørte som Leeds før Bielsa, men Lopetegui skapte umiddelbart en helt spesiel guts hos Sevilla-spillerne, og ledet klubben til en sikker Champions kvalikplass i La Liga. Og siden manageren ikke aktet å spille Europaligakamper på en god stund, dro han like godt til og vant Europaligaen forrige sesong.

Foran Inter Milan, foran Manchester United.

Kan Leeds-jobben friste en manager som lever de gode dagene på øverste del av La Liga-tabellen og med deltagelse i CL-selskapet? Vi tror ja, det er tross alt snakk om en av Premier Leagues kuleste klubber.

Les på Sporten: Kalvin Phillips løftes opp som erstatteren til Liverpools ubestridte leder

No posts to display