Jürgen Klopp møter en av verdens beste managere i sin nest siste Premier League kamp

0
86
Noen må hoppe etter Jürgen Klopp. (foto: Liverpool, x)

Det tyske manageren Jürgen Klopp må være forsiktig med sine utbrudd på sidelinjen hvis han skal unngå å bli henvist til tribunen i sin siste kamp for Liverpool.

Han har en advarsel igjen før han faktisk kan måtte se i kampen mot Wolverhampton den 19 mai fra høyden. Klopp må besinne seg i møtet med Aston Villa, noe som burde bli enkelt i og med at han er en stor beundrer av manager Unai Emery.

Jürgen Klopp har latt seg imponere over jobben managerkollega Unai Emery gjør i Aston Villa. Mandag møtes de på Villa Park.

Klopp smurte på tykt på fredagens pressekonferanse: «Han har gjort en utrolig jobb. Unai Emery er en av verdens beste trenere, 100 prosent»

Les: Landslagskeeper Jordan Pickford er aktuell nå som Aaron Ramsdale trolig forsvinner

Umiddelbart etter Unai Emery overtok Aston Villa i november 2022 ble Brighton laget å regne med. – I den første halve sesongen landet Aston Villa på en 7.plass og i år er de på god vei til å kvalifisere seg til Champoions League for første gang på 41 år. «Uansett hvor han er, får han suksess. Noen ganger var riktignok ikke klubbene klare til å vente på det. Hvis du ser tilbake, kan det hende disse klubber ville tatt andre avgjørelser nå» sa Klopp.

Emery har tidligere ledet Sevilla til tre strake europaligatriumfer, tatt sju pokaler med PSG på to sesonger og også vunnet europaligaen med Villarreal. Oppholdet hans i Arsenal mellom juli 2018 og november 2019 det gikk som mange husker ikke så bra.

«Jobben han gjør er helt eksepsjonell og vi vet hvor viktig det er for en klubb å kvalifisere seg til Champions League. Han vil sannsynligvis klare det og det er helt enestående»

Les på Sporten: Tottenham har funnet spilleren som kan forvandle Postecoglous maskinrom

No posts to display