Landslagskeeper Jordan Pickford er aktuell nå som Aaron Ramsdale trolig forsvinner

0
191
Bedre dager for Aaron Ramsdale

Keeper Aaron Ramsdale som kom fra Sheffield United sommeren 2021 har sett bedre dager på Emirates. – Fra å være favoritten til manager Mikel Arteta har han måtte finne seg i å få en redusert rolle bak Brentford-nyervervelsen David Raya.

Raya står knallgodt om dagen og veien tilbake til førstekeeperrollen virker ganske lang akkurat nå. – Aaron Ramsdale skal være på søken etter noe nytt. Gitt den store interessen for hans tjenester er det lite trolig han trenger å flytte ut av Premier League. Newcastle synes å være blant de ivrigste.

Med Ramsdale trolig på vei ut ser Arsenal seg om etter en erstatter, en erstatter som har kapasitet til å utfordre David Raya.

Sporten.com skrev at Arsenal jobber for å hente tilbake akademispilleren Wojciech Szczesny som forlot Arsenal i 2017 etter 181 kamper. Den polske førstekeeperen til Juventus som er en av de best betalte i Serie A har ingen planer om å spille andrefiolin og vil trolig kreve forsikringer om at han er nummer 1.

Les på F7: Verdens best betalte fotballspillere

Teamtalk skriver i morgentimene i dag at Arsenal sikter høyt og går etter englands lagslagskeeper Jordan Pickford dersom Ramsdale forlater klubben. 30 åringen har kjempet som en løve i buret til Everton denne sesongen og er en vesentlig årsak til at The Toffees fortsatt er en Premier League klubb til tross for poengtrekk.

Les: Eier Todd Boehly snakker om Chelsea-prosjektet før fremtiden til manager Mauricio Pochettino avgjøres

No posts to display