Eier Todd Boehly snakker om Chelsea-prosjektet før fremtiden til manager Mauricio Pochettino avgjøres

0
72
Mauricio Pochettino skal få sin fortsatt unge, men erfarne målgarantist. (foto: Chelsea)

Chelsea-medeier Todd Boehly har insistert på at Blues’ nylige opptur fungerer som bevis på at deres langsiktige plan for klubben «kommer sammen». Etter 18 måneder med dyre signeringer og dårlige resultater på banen, har Chelsea begynt å få ting til å fungere. Et spesielt imponerende løp har vi sett i siste tre kampene i Premier League – uavgjort 2-2 mot Aston Villa, 2-0 seier over Tottenham Hotspur og 5-0 dunking av West Ham United.

Boehly innrømmet at han var glad for å se Chelsea levere på banen da han oppfordret fansen til å være tålmodige med prosjektet som ble tilbudt på Stamford Bridge. «Vi har sett de siste to og en halv kampene, i hvert fall i andre omgang på Aston Villa og Tottenham og West Ham hvor vi spilte bare vakker fotball,» sa Boehly under en Sportico-konferanse i Los Angeles.

Les: Tidligere Manchester United-trener klarer ikke lenger å dy seg: «Det er uforståelig det som nå skjer»

«Det var så flytende, det var akkurat slik vi tegnet det opp, da vi kom ut av ryggen, bygget opp og beveget oss opp på banen, veldig organisert og antall skudd vi hadde om bord. I disse to-og- en halv kamp, kunne du virkelig begynne å se hva vi jobbet med å komme sammen.

«Selv kommentarene har endret seg i løpet av de siste to og en halv kampene. Jeg har aldri sett noe endre seg så raskt.»

Boehly vil være en del av gruppen som til slutt tar en beslutning om fremtiden til Mauricio Pochettino denne sommeren. Argentineren signerte en toårskontrakt i fjor sommer som inkluderer opsjon på ytterligere 12 måneder, men Chelsea kan velge å gå i en annen retning denne sommeren.

Planen med Pochettino alltid har vært å holde det kilder beskriver som en «toveis vurdering» denne sommeren, der styret vil gi sine meninger om Pochettinos fremgang og manageren vil også få muligheten til å diskutere Boehly og resten av hierarkiets ytelse i år.

Les på Popidol: Annonserer når de vil annonsere arvtageren til Nintendo Switch

No posts to display