Tidligere Manchester United-trener klarer ikke lenger å dy seg: «Det er uforståelig det som nå skjer»

0
212
The Gaffer. Etter en kamp Manchester United gikk av med seier (foto:: Manchester United)

Når Gary Neville, Rio Ferdinand, Paul Scholes eller noen av de andre Man United-legendene langer ut mot gamleklubben og bruker sin fargerike del av ordforrådet for å kritisere enkeltspillere, laget og treneren fra kamp til kamp, må det alltid tas med en neve salt. Når det kommer fra en tidligere nederlandsk trenerassistent hos Man United, da kan ikke kritikken kostes under teppet.

René Meulensteen jobbet som Alex Fergusons trenerassistent og var en viktig de av suksessen hos Manchester United for elleve år siden. Etter Uniteds 4-0 skrell mot Crystal Palace, skjønner nederlenderen ikke hva som egentlig har skjedd hos hans tidligere klubb.

LES: Med Solskjær som trener hadde ikke Manchester United vært i denne smørja

– Det er uforståelig det som skjer nå. Det er rett og slett overhodet ingen fremgang lenger, begynner Meulensteen til nederlandske NOS.

– Som ny trener må du alltid håndtere et utvalg av spillere som du ikke har satt sammen selv. Så tar det noen få overgangsvinduer før du får spillerne du ønsker. Jeg sier alltid at en trener trenger atten måneder på å få ting rett og komme på riktig spor, fortsetter den tidligere United-treneren.

-Men nå er det ikke noe igjen av den optimismen. Det er ingen spillestil, klubbkultur eller filosofi. Hvis du ser på statistikkene … det gir ingen mening. Manchester United har en målforskjell på minus tre!, fortsetter Meulensteen.

Som likevel tror Ten Hag kommer til å kjempe for å beholde jobben.

– Med tanke på personlighet så er Ten Hag en fighter. Han ønsker å komme på rett spor igjen og kommer ikke til å si opp selv. Han virker også å ha hatt diskusjoner med den nye klubbledelsen, så ting avhenger hovedsakelig av det, sier nederlenderen.

SPORTEN: Manchester United gjør seg klar for å bla opp 800 millioner for ny førstekeeper

Før han presiserer at det nå er dårlig tid å ta en avgjørelse.

– Det viktigste er at klarhet må gis raskt. Nå har du alle de historiene om Bayern og Ajax. Klubben må ta standpunkt for å fjerne alle spekulasjoner, og så er det opp til Ten Hag å oppfylle de gitte kravene, avslutter Meulensteen.

Høres ut på Meulensteen som Ten Hag har brukt opp sin mulighet til å oppfylle kravene…

Alt du trenger å vite: Manchester United – Arsenal

No posts to display