Pochettinos fremtid hos Chelsea blir offentliggjort i løpet av en uke

0
112
Har gjort mye, om noen dager får vi se om det er nok. (foto: Chelsea)

Da går vi inn i de tre siste Premier League-kampene for Chelsea. Nottingham Forest, Bournemouth og Brighton, tre kamper som teoretisk kan gi en 5. plass. Spørsmålet er om det er nok. Pochettinos fremtid hos Chelsea blir avgjort i løpet av noen dager.

Mauricio Pochettino visste godt hva han gikk inn i da han tok sine første steg på Stamford Bridge. Lite var på stell, i forhold til forventningene etter milliardinvesteringer i spillere er det nesten umulig å lykkes. Argentineren har i tillegg fått servert en skade»skutt» tropp, der han som manager sjelden har hatt det beste laget på kamparenaen.

ENGELSKE KLUBBER: Jürgen Klopp møter en av verdens beste managere i sin nest siste Premier League kamp

De siste ukene har Pochettino og Chelsea gått fra å bli overkjørt 5-0 av Arsenal, til seire og 7- 0 totalt mot Tottenham og West Ham. Pochettino har hele veien kjempet for å overbevise Chelsea-ledelsen og supporterne om at han har lagt grunnlaget til noe stort, men treneren har også innsett at det ikke står på ham lenger.

– For det første er det ikke min avgjørelse. Hvis eierne ønsker å gjøre et trenerbytte… Det får vi vite om en uke. Det er riktig at det de siste månedene har vært snakk om fremtiden min fra tid til annen, sier Pochettino før lørdagens kamp.

Men lysten på å forlate Stamford Bridge, den er ikke-eksisterende.

– Jeg ser meg selv her i klubben lenge, enda mer enn året jeg har igjen av kontrakten. Vi tror virkelig på arbeidet vårt, sier en offensiv, men realistisk Pochettino.

SPORTEN: Tottenham har funnet spilleren som kan forvandle Postecoglous maskinrom

No posts to display