Jürgen Klopp rister på hodet over galskapen hos Premier League-rival

0
254
Akkurat dette mener Jürgen Klopp om Chelsea-eier Todd Boehly - uten å si det. (foto: Liverpool)

Klopp har aldri holdt igjen når han får direkte spørsmål fra journalister, gjennom de ni årene på Anfield har vi gjentatte ganger fått oppleve at filter ikke er del av tyskerens verktøykasse. Når det kommer til hva andre klubbeiere foretar seg, har Klopp likevel vært mer moderat. Manchester City får årlig pes for å øse ut til spillerkjøp som Liverpool ikke kan matche, men dette har vært en del av ordkrigen mellom Klopp og Guardiola. Nå er mester Klopp bare Jürgen, da får vi også høre mer om hva tyskeren egentlig mener om rivalene til Liverpool.

Da Jürgen Klopp gikk ut av Anfield en siste gang som Liverpool-trener, var det som en av klubbhistoriens største trenere. Glemt er de første sesongene der tyskeren trengte tid til å sette spillet og tilpasse seg verdens tøffeste liga. Når Klopp nå ser tilbake, gir han mye ros til klubbeierne, som stolte på avgjørelsen de tok om å ansette ham i 2015.

LES: En av balløyas kuleste klubber i trøbbel

Hos Chelsea har Todd Boehly nettopp sparket Mauricio Pochettino etter debutsesongen på Stamford Bridge. Dermed har Tuchel, Potter og Pochettino blitt sendt på porten siden overtagelsen i 2022. Jürgen Klopp sender et stikk i retning London når han skal fortelle om sin egen situasjon hos Liverpool.

– Vi skal være veldig glade for Liverpools eiere og at det ikke er folkene som kjøper London-klubber (Les: Chelsea). Jeg hadde ikke overlevd et år i Liverpool med dem som ledere, begynner Klopp i et intervju med The Guardian.

SPORTEN: Klar for å gi Manchester City-spiller skikkelige arbeidsforhold

– ‘Fantastisk utvikling, men ikke bra nok, spark ham!’. Endelig spiller de fotball, folk tror de er på vei tilbake, og da sparker du manageren uansett. Folk tror alltid gresset er grønnere, men Liverpools eiere har virkelig tatt ansvar og jobber hardt for å lykkes. Jeg har alltid følt meg støttet, sier Klopp.

Tillit ga resultater. resultater ga storklubben en skikkelig revitalisering.

No posts to display