Steven Gerrard forteller han avslo tilbud fra Premier League-klubb

0
258
Steven Gerrard.

Da Steven Gerrard gikk over fra livet som stjernespiller hos Liverpool til to år senere å lede U18-laget til klubben, var kursen staket ut. «Stevie» skulle bygge seg opp erfaring til en dag å lede Liverpool. I sommer kom muligheten med Jürgen Klopp i førtidspensjonering, men klubbikonet Gerrard var ikke i nærheten av å bli vurdert. Nå forteller han om hvorfor han tok valget som automatisk fjernet ham fra kandidatliste på Anfield.

Da Steven Gerrard fikk sparken hos Aston Villa i oktober 2022, tenkte mange «skitt au», snart var Liverpool-legenden tilbake i engelsk eller skotsk fotball. Så kom sjokkmeldingen at Gerrard fulgte saudiarabiske penger ut av UEFA-sonen. Det er fortsatt vanskelig å forstå valget «up and rising»-treneren tok. Nå forteller Gerrard noe som gjør det enda vanskeligere å fatte.

LES: Jürgen Klopp rister på hodet over galskapen hos Premier League-rival

Etter snart ett år som trener for saudiarabisk klubb, forteller Gerrard om prosessen da han forlot balløya.

– Jeg er ikke en type som liker å skryte av meg selv eller drive PR for mitt eget navn. Ja, jeg er kjent, jeg spilte i Premier League og var suksessfull, men jeg følte at det var en for høy risiko å gå rett tilbake (til Premier League), begynner Gerrard til The Telegraph.

– Jeg fikk et tilbud av en Premier League-klubb sent i sesongen (2022/23), men det laget trenger en oppgang og en reaksjon. Hvis jeg ikke hadde fått det til, ville det blitt enda et nytt slag etter Aston Villa. Det var selvfølgelig ikke garantier i Saudi-Arabia heller, men jeg tror støtte, tid og jobbe med de samme folkene over tid har gitt meg selvtillit og en tro på at jeg kan bygge noe og gjøre en forskjell, forteller Liverpool-legenden.

SPORTEN: Red Bull redder Leeds

Vi hører hva Gerrard sier, men utenfra er det fortsatt ikke lett å bli klok på valget.

No posts to display