Denne gangen lander Frank Lampard den perfekte trenerjobben

0
1132
Frank Lampard. (foto: Chelsea)

Det er ingen selvfølge at du glir over fra status som stjernespiller til stjernetrener. Tvert imot, spør bare Wayne Rooney, Steven Gerrard – eller Frank Lampard. Rooney har tatt noen kraftige steg tilbake som trener for Plymouth Argyle, Frank Lampard har sullet rundt i et år uten jobb. Nå er Chelsea-legenden endelig i posisjon til trenerjobben som gir gode arbeidsforhold for å revitalisere del to av karrieren.

Vi ønsker virkelig at Chelsea-legenden kommer tilbake på sporet i trenerkarrieren.Da han returnerte til Stamford Bridge som vikar etter oppsigelsen av Graham Potter for snart halvannet år siden, skulle Lampard dempe panikken i klubben og sørge for at sesongen ble avsluttet med stil. Den endte enda verre enn den hadde startet. Ikke overraskende er Lampard nå varsom på å hoppe inn i en jobb som fortsetter å sette ham tilbake i trenerkarrieren, men forrige uke ble den perfekte jobben ledig.

LES: Steven Gerrard forteller han avslo tilbud fra Premier League-klubb

Det meste stemmer. Vincent Kompany er hentet til Bayern München etter å ha ledet Burnley til nedrykk fra Premier League. Ifølge The Athletic er Lampard høyt oppe på kandidatlista til å erstatte belgieren.

Vi husker godt hvordan Lampard ledet Derby i Championship til suksess før han lot seg friste til å ta over tøylene på Stamford Bridge. Burnley har vist seg som en klubb som klatrer opp og ned mellom Championship og Premier League, men har mye på stell i klubben. Arbeidsforholdene bør derfor være rimelig stabile for Lampard, som uten tvil er et trenertalent (så lenge han holder seg unna Chelsea, kaoset og de skyhøye forventningen).

SPORTEN: En strålende nyhet for Ipswich og en elendig en for alle som håpet på en god erstatter for Erik ten Hag

Burnley trenger en trener som Lampard, Lampard trenger Burnley. Etter et kjapt blikk inn i glasskula, kan vi si at dette må skje.

No posts to display