Har sendt Alex Ferguson til London for tre viktige Manchester United-signeringer

0
968
Alex Fergusons er sendt ut på spesialoppdrag av Ratcliffe. (foto: Ratcliffe)

Manchester United er ferdig med å hente overprisede og overbetalte superstjerner på hell i karrieren. Ratcliffe og gjengen skal ha unge, sulte talenter som passer inn i den langsiktige spillerprofilene – og som kan levere fra første dag i United-drakta. På sommerens overgangsmarked skal vi se de første stegene for «nye» United. Klubben har nå tatt sir Alex Ferguson ut av styrerommet og sendt ikonet på «før-signerings tour».

Sir Alex Ferguson har egentlig aldri forlatt Manchester United. Som del av styret hos Manchester United og rådgiver for Ratcliffe og INEOS-gjengen, har Ferguson blitt tildelt en aktiv rolle. Så aktiv at klubblegenden reiser til London for å legge grunnlaget for spillersigneringene.

LES: Denne gangen lander Frank Lampard den perfekte trenerjobben

Crystal Palace har flere unge, fremadstormende spillere som har vist de stortrives i Premier League. Under Oliver Glasner har en trio spesielt fått fart på utviklingen. Dette er spillere som passer utmerket til Manchester Uniteds byggeplaner.

Det er ikke noe nytt at Marc Guehi (23), Michael Olise (22) og Eberechi Eze (25) er linket til Manchester United, men Ifølge Football-Insider var Ferguson nylig i møte med Crystal Palace-direktør Dougie Freedman. Her skal de to ha diskutert den potensielle overgangen til Old Trafford for trioen.

ENGELSKE KLUBBER: Eden Hazard la opp i oktober, men Real Madrid må betale ytterligere 70 millioner for klubbhistorien største og dyreste flopp

Da får vi se hvilken gjennomslagskraft Sir Alex har når det kommer til å tappe en Premier League-klubb for tre av deres største ressurser.

No posts to display