Kane er tapt for Real Madrid

0
528
Mr. Kane. (foto: spurs, twitter)

På lørdag kveld kunne Real Madrid-presidenten krone seg som leder av verdens beste klubb. Nå gir ikke 5-3 seier mot en saudiarabisk klubb i finalen spesiell cred i resten av Europa, men like fullt: Real Madrid er verdensmester for klubblag. Nok et tittel som viser de største stjernene hvor trofeene sankes. Det er likevel én spiller kongeklubben ikke klarer å imponere til signering.

Harry Kane har bare 18 måneder igjen av kontrakten og har vært linket til Real Madrid de siste to sesongene. Karim Benzema har passert 35, Real skal hente inn den neste store spissen som avgjør de største kampene, Kane har vist i verdens tøffeste liga at han representerer en imponerende kontinuitet foran motstandernes mål.

LES: Stengte døra for en av toppkandidatene til Leeds-jobben

Reals president var høyt oppe etter lørdagens finaleseier med scoringer av Vinicius Jr. (2), Valverde (2) og Benzema.

– Det er aldri lett å vinne en tittel. Denne tittelen er spesiell, for du er nødt til å vinne Champions League. Å være den beste i Europa og nå i verden gir meg stor tilfedsstillelse, skryter Real-presidenten til klubbens hjemmeside.

LES: Arsenal ble lurt

Best i verden hjelper Real likevel ikke når det gjelder å tiltrekke seg Harry Kane. Ifølge Football-insiders kilde har Kane sendt signaler om at han ikke er interessert i tilbud fra Real Madrid (eller Bayern München).

Football-Insiders kilde hevder Kane har bestemt seg for å jakte Alan Shearers scoringsrekord i Premier League på 260. Med 61 scoringer unna, er 29-åringen ikke klar for å forlate Premier League og muligheten til å bli historisk. Tottenham er optimistiske om at Kane signerer langtidskontrakt, Manchester United gjør seg klare hvis de ikke lykkes.

LES OGSÅ: ESPN: Kan selv sikre permanent overgang til Manchester United

For «verdens beste klubb» er døra uansett lukket.

No posts to display