Kobbie Mainoo har overbevist Ten Hag

0
375
Mainoo har fått tommel opp fra Ten Hag. (foto: united, twitter)

Marcus Rashford har vist akademispillerne hva som er mulig, selv uten en Alex Ferguson langs sidelinjen. 25-åringen som før sommeren var varslet på vei bort fra ungdomsklubben, har jobbet målrettet for å komme tilbake til toppform – og ta de neste stegene. For Erik Ten Hag er Rashford en nødvendig spiller for vinne de etterlengtede titlene. Nå har en 17-åring også fått tommel opp av manageren.

Mainoo har så vidt startet på sin reise fra akademiet inn på førstelaget, men har like fullt fått en tillit fra Erik ten Hag som signaliserer at noe stort er på gang.

LES: Stengte døra for en av toppkandidatene til Leeds-jobben

Når Erik ten Hag slipper et tenåring inn på kamparenaen i United-drakta, da er han klar. Vi har siden juni sett den ene etter den andre stjernen tålmodig måtte vente på at han enten hadde skjønt spilleopplegget eller trent seg i form til å levere på høyeste nivå. For Kobbie Mainoo har det blitt innhopp og nå den endelige bekreftelsen på at han er godkjent av United-manageren.

På torsdag kom bekreftelsen på at 17-åringen som fikk debut i ligacupkampen mot Charlton, med spilletid senere også mot Reading i FA Cupen, har signert langtidskontrakt med klubben.

LES. Jobbet hardt for å sikre gamleklubben Manchester United et av de største angrepstalentene

Den sentrale midtbanespilleren har under ten Hag spilt seg inn på treningene til førstelaget og har gjort seg fortjent til å være på benken i seks Premier League-kamper.

Med tre U17-landskamper for England og fersk langtidskontrakt hos verdens største klubb, er det ikke noen tvil om potensialet til Mainoo.

LES OGSÅ: Cristiano Ronaldo i ekstase etter å ha scoret ligamål nummer 500

No posts to display