Stengte døra for en av toppkandidatene til Leeds-jobben

0
360
Corberan har gitt West Brom håp om retur til Premier League. (foto: west brom, twitter)

West Bromwich har plassert seg opp på en surfebølge som har resultert i fire seire på de siste fem kampene i Championship. Steve Bruce fikk sparken i oktober, inn kom Carlos Coberan og startet klatring på tabellen.

Denne uken kom meldingen som fikk West Brom-ledelsen til å gå i forsvarsmodus og handle lynraskt. Premier League hadde nettopp fått en ledig trenerjobb som skal fylles raskt.

LES: Leeds sparker Jesse Marsch

Leeds-ledelsen tok denne uka – overraskende for flere – å repetere forrige sesongs aksjon: Sparke manageren med få måneder igjen av sesongen og jage erstatter for å «redde sesongen». Det ligger tydeligvis angst i veggene på Elland Road for rykke ut av øverste divisjon. Selv om Leeds er en klubb som vil tiltrekke seg sterke trenerkandidater, er ikke akkurat panikkhandlingene fra eierne og ledelsen et godt innsalg når det jaktes ny manager.

Ifølge Teamtalk er det seks kandidater til jobben, vi mener det er på tide å hente inn Marcelo Bielsa. På tirsdag hevdet spanske AS at Real Madrid-legenden Raul hadde takket nei til jobben, han koser seg med å lede Castilla mens han venter på jobben til Carlo Ancelotti.

LES: Koeman: Ikke rart Gakpo sliter hos Liverpool

En av toppkandidatene på balløya, Carlos Corberan, har nå også sendt sitt tydelige signal om at han ikke ønsker jobben på Elland Roald.

Tidligere U23-trener hos Leeds og førstelagsassistent under Marcelo Bielsa. Etter exit Elland Road i 2020 tok spanjolen over Huddersfield og ledet klubben til Championship play-off finalen in 2021/22.

Så et kort opphold hos Olympiacos før det var West Bromwich. Der ledet Corberan klubben fra bunnen av Championship etter 16 kamper til play-off posisjon etter 29 kamper. Ifølge Daily Mail rykket Corberan opp som en klar kandidat til å erstatte Marsch.

F7: 400 millioner har sett denne norske nyvinningen

På fredag kom bekreftelsen at West Bromwich hadde snudd seg lynraskt rundt og overtalt Corberan om forlengelse til 2027. Klart signal sendt, Leeds må lete videre.

LES OGSÅ: Stabæk har hentet inn fullgod erstatter for Emmanuel Gift

No posts to display