Leeds sparker Jesse Marsch

0
359
Ble veid for lett hos RB Leipzig, det samme hos Leeds. (foto: leeds, twitter)

Vi liker det ikke. Da Leeds fant tilbake til til øverste divisjon under Marcelo Bielsa var det stående applaus. Det har vært et tomrom etter at en av balløyas kuleste klubber forsvant ut fra Premier League, de siste to sesongene har minnet sørgelig mye om at vi igjen er i ferd med å miste Leeds fra verdens tøffeste liga. På mandag måtte Marsch gi fra seg stafettpinnen på Elland Roald.

Da var det gjort. Marcelo Bielsa ble erstattet av amerikaneren Jesse Marsch i februar 2022, da kom det en uttalelse fra klubbledelsen at Marsch var treneren de hadde holdt øye med lenge. Året senere er også den tidligere RB Salzburg-treneren ferdig på Elland Road.

LES: Chelseas 10 villeste signeringer

Bielsa ledet klubben til en historisk retur til øverste divisjon, skapte trøbbel for de beste i første sesong, forsvant så ut etter å ha stagnert. Kanskje ikke så rart for en klubb som har hatt noen tiår med nedturer, men likevel var forventningene til videre suksess stor.

Jesse Marsch ble hentet inn og «reddet» sesongen med 17. plass, fikk på plass en solid gjeng med forsterkninger han hadde blinket ut og skulle inn i sin første hele sesong. På mandag bekrefter Leeds at forsøket er avsluttet for Marsch sin del. 17. plass uten seier siden begynnelsen av november holdt ikke.

LES OGSÅ: Kaoset for Dolberg fortsetter

No posts to display