Kieran Trippier er svært fornøyd med å ha sluppet unna Diego Simeone

0
440
(Foto av Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images)

Det er etter de siste dagers nyhetsstrøm ingen stor overraskelse at den engelske landslagsbacken nå har signert for Newcastle. – Han har ikke vært fornøyd med sin tilværelse i Atletico Madrid en god stund nå, Trippier og manager Diego Simeone har ikke vært enige om hvordan han best kan brukes.

Kieran Trippier er svært glad for at overgangen er i boks «Jeg er glad for å være med i denne fantastiske klubben»

Les: Prøver seg enda en gang på Wolverhamptons eksplosive muskelbunt Adama Traore

I begynnelsen av oktober i fjor kjøpte Newcastle en ny eier i form av Saudi Arabian Investment Fund (PIF), som er eid i hovedsak av landets kronprins Mohammed bin Salman. Siden den gang har Steve Bruce sluttet og Eddie Howe har tatt over, men til tross for det har det fortsatt å være vanskelig og klubben ligger nest sist i Premier League.

Nå har Newcastles nye eiere tatt et første skritt i å redde seg selv opp fra bunnstriden.

Newcastle har annonsert at 31 år gamle Kieran Trippier vil slutte seg til klubben fra Atlético Madrid på en to og et halvt års kontrakt. Ifølge Sky Sports er overgangssummen tolv millioner pund, drøyt 148 millioner kroner.

– Jeg er glad for å være med i denne fantastiske klubben. Jeg likte tiden min i Madrid, men da jeg hørte om interessen fra Newcastle United, og etter å ha jobbet med Eddie Howe tidligere, visste jeg at det var her jeg ville være, sier Trippier i en kommentar på klubbens hjemmeside.

Les på Sporten: Rafael Benitez vil gjenforenes med storebror Longstaff

Trippier kom til Atlético fra Tottenham sommeren 2019, men har også bakgrunn fra Burnley, Manchester City og Barnsley. Trippier var i fjor med og ledet Atlético til La Liga-tittelen, og har også scoret mål på 35 A-landskamper med Englands landslag.

Les på Popidol: Elektronika-legendene Röyksopp ute med ny musikk

No posts to display